Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce se laudă şeful Biroului de Resurse Umane din ISU Dobrogea? (Documente)

ro

18 Nov, 2011 01:00 2116 Marime text
ISU-PompierisediuISUDobrogea.jpgÎn anul 2008, şeful Biroului de Resurse Umane a contractat un credit bancar de la BRD Constanţa în valoare de 50.000 de lei, scadenţa fiind stabilită pentru anul 2012

ZIUA de Constanţa continuă prezentarea declaraţiilor de avere ale celor care se află în fruntea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, aşa cum sunt ele postate pe site-ul oficial al instituţiei.

Astfel, locotenentul colonel Sorin Burcea, şeful Biroului de Resurse Umane din cadrul ISU, nu deţine, cel puţin din punct de vedere al declaraţiei de avere, nicio categorie de teren, însă a consemnat că posedă din 1999 o jumătate dintr-un apartament, în suprafaţă de 74 de metri pătraţi. În ceea ce priveşte bunurile mobile, locotenentul colonel Sorin Burcea a declarat că şofează un autoturism marca Renault, auto dobândit prin intermediul unui credit. Şeful Biroului de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă mai declară că nu are în posesie bunuri mobile, a căror valoare depăşeşte 3.000 de euro fiecare şi nici bunuri înstrăinare în ultimele 12 luni. Fără conturi sau depozite bancare, fonduri de investiţii, forme echivalente de economisire, investire, inclusiv carduri de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depăşeşte 5.000 de euro, Sorin Burcea nu are nici plasamente, investiţii directe ori împrumuturi acordate. În anul 2008, şeful Biroului de Resurse Umane a contractat un credit bancar de la BRD Constanţa în valoare de 50.000 de lei, scadenţa fiind stabilită pentru anul 2012. Locotenent-colonelul Burcea a mai consemnat în declaraţia sa de avere că nu are cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit sau subvenţionate de valoarea de piaţă din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii ori societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală depăşeşte 500 de euro. Cât priveşte veniturile realizate din salariu, Sorin Burcea a declarat suma de 69.052 de lei.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii