Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie stropită cu alcool Crimă pe bulevardul Tomis, în zona Boema (galerie foto+video)

ro

07 Mar, 2015 00:00 3900 Marime text
Nicolae Şolcănea, de 34 de ani, a sfârşit tragic în stradă, joi noapte, la câţiva metri de barul în care consumase mai multe pahare de alcool alături de un alt bărbat, de 54 de ani, pe nume Mustafa Onder. 
 
Buna dispoziţie a celor doi bărbaţi a fost tulburată la un moment dat de izbucnirea unui conflict. Astfel, după ce au început cearta în bar şi au spart geamul din cadrul uşii barului, cei doi au ieşit în stradă. 
 
Cert este că martorii nu au putut spune sigur ce s-a întâmplat, însă bărbatul de 34 de ani a fost găsit sângerând, pe marginea străzii, în zona Boema.
 
Deşi medicii şi autorităţile au fost anunţate, paramedicii SMURD sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul victimei. Aceasta sângerase abundent şi prezenta o plagă înjunghiată în zona abdomenului.

 Ce spun martorii

 Unul dintre martorii scandalului a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanţa că a auzit zgomote, dar că nu ştie de ce a izbucnit conflictul dintre cei doi bărbaţi şi ce anume l-a determinat pe principalul suspect să îl înjunghie pe bărbatul de 34 de ani.
Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală.

 Suspectul principal

 În acest caz, poliţiştii l-au identificat pe Mustafa Onder, de 54 de ani, ca fiind principalul suspect. Bărbatul a fost reţinut iniţial pe bază de ordonanţă, iar ulterior a fost prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au confirmat aseară mandatul de arestare, iar suspectul va fi judecat pentru omor calificat.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii