Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil, din Tuzla, dat dispărut de familie. A fost găsit, de poliţie, la peste două sute de kilometri de casă. Nimeni nu are vreo explicaţie

ro

10 Feb, 2019 01:10 9228 Marime text
 
Ieri, un băiat de 12 ani a fost dat dispărut de la domiciliul său din Tuzla, județul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 9 februarie, în jurul orei 00.10 la sediul postului de poliție Tuzla s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul ca la data de 8 februarie, în jurul orei 12 fiul acesteia, Petruţ-Ciprian, în vârstă de 12 ani a plecat de la domiciliu, iar de atunci nu a mai revenit.

Minorul are constituţie astenică, înălțime de aproximativ 1,55 - 1,60 m, ten măsliniu, ochi albaștri și par negru tuns scurt.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de fâș portocalie-maro, pantaloni de trening albaștri, pantofi sport negri cu elemente albe.

Din verificări a rezultat că persoana dispărută a fost văzută ultima oară în compania unui alt minor care este cunoscut polițiștilor cu repetate plecări de acasă.

În scopul găsirii acestuia polițiștii constănţeni au demarat o serie de activități specifice pentru găsirea minorului

Şi iată că seara trecută, minorul a fost găsit la peste două sute de kilometri distanţă de locul de unde a dispăarut.

Subinspectorul Andreea Munteanu, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa Brăila spune că acesta a fost depistat, rătăcind, pe străzile din municipiul Brăila.

Din alte surse se pare că băiatul plecase de acasă cu minorul de care se făcea vorbire în anunţul dispariţiei, cunoscut de polițiști cu plecări repetate, şi care de câte ori plecase de acasă ajunsese la Bărila, de unde este tatăl său.

În momentul în care poliţiştii de la Constanţa au sunat la Poliţia Municipiului Brăila, cei de acolo, tocmai primiseră un apel pe 112 în care un bărbat spunea că a găsit un copil rătăcind, singur, pe stradă.

Copilul bătea din poartă în poartă în momentul găsirii de către apelant.

Fiind întrebat ce şi pe cine căuta băiatul i-a spus că este din Constanţa şi s-ar fi rătăcit prin Brăila.

Imediat au fost anunţaţi părinţii minorului care au plecat către Brăila pentru efectuarea procedurilor de aducere la domiciliu.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii