Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:20 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnaţi definitiv Decizie pentru medicii anestezişti Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire (rechizitoriu)

ro

07 Nov, 2015 00:00 646 Marime text
Medicii anestezişti Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire, din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, au fost condamnaţi definitiv de Curtea de Apel Constanţa la câte doi ani de închisoare cu suspendare condiţionată, pentru luare de mită.
 
Astfel, Curtea de Apel Constanţa a respins apelurile medicilor şi a menţinut decizia Tribunalului de la începutul lunii iulie. Instanţa le-a interzis celor doi dreptul de a ocupa funcţia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfăşura activitatea de care s-ar fi folosit pentru săvârşirea presupusei infracţiuni, pe o durată de un an, pedeapsă a cărei executare începe de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare.
 
De asemenea, magistraţii au mai dispus ca Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa sau în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice din Constanţa, pe o perioadă de 100 de zile lucrătoare.
 
Medicii anestezişti Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire au fost trimişi în judecată alături de Marius Militaru, şeful Clinicii de Cardiologie şi Chirurgie cardiovasculară din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
RECHIZITORIU

Trimitere în judecată Marius Militaru, Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii