Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:34 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în Diana Sante SRL, firma medicilor anestezişti condamnaţi la Constanţa (rechizitoriu)

ro

02 Feb, 2016 00:00 783 Marime text


În Monitorul Oficial al României a fost publicată o decizie a lui Dorin Arhire, asociatului unic al societăţii Diana Sante SRL, cu sediul în Bucureşti.
 
Astfel, Arhire a decis schimbarea obiectului principal de activitate în „coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare“ şi extinderea obiectului secundar de activitate cu mai multe activităţi. Totodată, asociatul unic al societăţii Diana Sante SRL a decis revocarea din funcţia de administrator a lui Dorin Arhire şi numirea în această funcţie, pe o perioadă nelimitată, a Nicoletei Arhire.
 
Potrivit vrajitorul.eu, Diana Sante SRL a înregistrat la finele anului 2014 o cifră de afaceri de 80.637 de lei, o pierdere netă de 116.253 de lei şi niciun salariat.
 
Dorin Arhire mai apare în Dypag Prod Grup SRL (radiată), iar Nicoleta Arhire nu mai figurează în nicio altă firmă.

Condamnaţi definitiv de Curtea de Apel Constanţa

Medicii anestezişti Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire, din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, au fost condamnaţi definitiv, în noiembrie 2015, de Curtea de Apel Constanţa, la câte doi ani de închisoare cu suspendare condiţionată, pentru luare de mită.
 
Astfel, Curtea de Apel Constanţa a respins apelurile medicilor şi a menţinut decizia Tribunalului de la începutul lunii iulie 2015. Instanţa le-a interzis celor doi dreptul de a ocupa funcţia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfăşura activitatea de care s-ar fi folosit pentru săvârşirea presupusei infracţiuni, pe o durată de un an, pedeapsă a cărei executare începe de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare.
 
De asemenea, magistraţii au mai dispus ca Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa sau în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice din Constanţa, pe o perioadă de 100 de zile lucrătoare.
 
Medicii anestezişti Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire au fost trimişi în judecată alături de Marius Militaru, şeful Clinicii de Cardiologie şi Chirurgie cardiovasculară din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Rechizitoriu - Trimitere în judecată Marius Militaru, Dorin Arhire şi Nicoleta Arhire (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii