Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Calatori lanseaza trenurile tineretului

ro

23 Apr, 2010 04:19 1562 Marime text
Pentru a încuraja tinerii să plece în staţiuni de 1 Mai, CFR Călători a micşorat preţul biletelor pentru perioada minivacanţei.

Cu prilejul minivacanţei de 1 Mai, CFR Călători lansează „Oferta de călătorie - Trenurile Tineretului", care este valabilă în perioada 29 aprilie - 3 mai 2010. Această ofertă se adresează tinerilor şi grupurilor de tineri sub 26 de ani care vor călători spre/dinspre litoral, cu „Trenurile Tineretului", care au punct de plecare sau de destinaţie o staţie CFR de pe secţia Constanţa - Mangalia. 

Astfel, pentru grupurile de 10-50 de persoane, CFR Călători face o reducere între 25%-30% din tariful de tren şi tariful suplimentului de tren, la clasa a 2-a. Biletele de călătorie pentru „Oferta de călătorie - Trenurile Tineretului" se eliberează numai la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR. Această ofertă nu se aplică însă la tinerii sau la grupurile de tineri care beneficiază deja de o altă reducere.

Oferta este valabilă la trenurile accelarat şi rapid ce au punct de plecare sau destinaţie o staţie CFR de pe secţia Constanţa - Mangalia (două trenuri nou introduse, şase trenuri care şi-au prelungit mersul până la Mangalia şi opt trenuri permanente). În perioada 30 aprilie - 3 mai, călătorii care vor circula pe ruta Constanţa - Mangalia vor plăti biletul la nivel de tren personal, indiferent de rangul trenului cu care circulă pe această rută.

Pe lângă această ofertă spre litoral, pentru a facilita transportul călătorilor şi spre/dinspre munte, în zilele de 30 aprilie, 1 şi 2 mai, pe relaţia Bucureşti Nord- Braşov - Bucureşti Nord, vor fi introduse suplimentar trenurile: Accelerat 13433 pe relaţia Bucureşti Nord (plecare 11.15) - Braşov (sosire 14.46) şi Accelerat 13433 pe relaţia Bucureşti Nord (plecare 11.15) - Braşov (sosire 19.02).

Astăzi, de Ziua Ceferistului, agenţiile de voiaj CFR vor avea program de lucru normal, urmând ca de 1 Mai să fie închise.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii