Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetat pentru părăsirea locului accidentului (video)

ro

14 Oct, 2013 00:00 1427 Marime text
Un şofer este cercetat de lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa pe motiv că ar fi provocat un accident rutier după care ar fi părăsit locul faptei.

Conform oamenilor legii, în seara zilei de sâmbătă, şoferul (aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, pe banda numărul 3, dinspre strada Cumpenei către strada Caraiman şi ajungând la intersecţie cu aleea Pelicanului, a surprins şi accidentat un pieton care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto.  După producerea accidentului conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, fiind oprit la aproximativ 200 m, de către un echipaj al Poliţiei Rutiere ce se afla în zonă.
Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Constanţa pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta refuzând recoltarea de probe biologice de sânge. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii