Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iridex Group Salubrizare, precizări legate de colectarea deșeurilor de construcții și a celor voluminoase din comuna Valu lui Traian

ro

25 Aug, 2020 00:00 3207 Marime text
  • Iridex Group Salubrizare se ocupă de colectarea deșeurilor voluminoase și a celor rezultate din construcții, la Valu lui Traian
Primăria localității Valu lui Traian, alături de Iridex Group Salubrizare recomandă o colectare corectă a deșeurilor din construcții și demolări, dar și a deșeurilor voluminoase.
Astfel, ca deșeuri din construcții și demolări, sunt vizate următoarele categorii:
  • Materiale inerte, moloz (cărămizi, beton, țiglă, materiale ceramice, pământ și pietre, resturi de balast, materiale pe bază de ghips, etc)
  • Materiale reciclabile rezultate din activitățile de construcții și demolări (lemn, sticlă, materiale plastice, metale feroase și neferoase, amestecuri metalice, hârtie și carton, polistiren, PVC etc.)
De unde?
Iridex Group Salubrizare pune la dispoziție recipientul potrivit pentru colectarea cantității și tipului de deșeu generat (saci, skip container sau abroll container).

Ce trebuie să faceți pentru contractare?

Sunând la numărul de dispecerat, un reprezentat Iridex Group Salubrizare vă va contacta și se va deplasa la dumneavoastră pentru toate detaliile necesare în vederea încheierii contractului.
„Ne ocupăm să verificăm o parte cât mai importantă din deșeurile tale și îți punem la dispoziție documentele doveditoare. Conform art. 17 (3) din legea 211/2011, aveți obligația să gestionați deșeurile din construcții și demolări, astfel încât să dovediți valorificarea unui procent de minimum 70% din masa cantităților de deșeu.
Sacii prepaid pot depozita deșeuri în cantitate mică, de până la 30 kilograme, iar abroll containerul poate fi de varia ca volum, de la 3 metri cubi, la 6, 18 sau 24.

Deșeuri voluminoase

Ca deșeuri voluminoase, Iridex Group Salubrizare ridică mochete, plăpumi și pilote, piese de mobilier, aparate electrocasnice de mari dimensiuni, biciclete etc.

De unde?

Muncitorii Iridex Group Salubrizare vor prelua deșeurile voluminoase chiar de la solicitant de acasă.

Ce trebuie să faceți pentru contractare?

Sunând la numărul de dispecerat, un reprezentat Iridex Group Salubrizare vă va contacta și se va deplasa la dumneavoastră pentru toate detaliile necesare în vederea încheierii contractului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii