Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune primarul Gheorghe Moldovan despre tragedia de la Cotu Văii. Un copil de 6 ani a murit după ce a fost mușcat de câini! (VIDEO)

ro

13 Dec, 2021 14:42 3240 Marime text



Astăzi, în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, de 6 ani, ar fi fost mușcat de către un câine.


Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine fără stăpân

 
La fața locului a ajuns și un echipaj al ambulanței, care, din nefericire, a constatat decesul copilului. 


Din primele cercetări a reieșit faptul că, minorul, un băiat de 6 ani, se afla pe stradă, în fața imobilului în care locuiește, transmite IPJ Constanța.





În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate verificări referitoare la respectarea prevederilor O.U.G. 55/2002.


Ce spune primarul din Albești, județul Constanța 
 

 Acum am ajuns, eu veneam dinspre Constanța. Eram în dreptul localității 23 August când am fost anunțat că un copil a fost mușcat de câine. Copilul este resuscitat în salvare. Unii spun că copilul a fost mușcat în stradă, alții în curte. Poliția face cercetările de rigoare. 



Copilul face parte dintr-o familie care s-a mutat de puțin timp în comună. Aproximativ un an , un an și jumătate. 
 


 


În zona asta locuiesc mai puțini copiii. Copilul mușcat de câine are 6 ani și venea de la școală, din ce știu eu acum. Fratele lui mai mic spune că a fost mușcat în curte. Acum nu știm exact, a declarat primarul localității Albești, județul Constanța.


Trebui să identificăm câinii , să vedem ai cui sunt. Unul este cipat, altul nu. Atunci vom putea ști ce s-a întâmplat. 


Și anul asta și anul trecut am avut cel puțin 5-6 acțiuni de castrare a câinilor, de adunarea a lor de pe stradă. Am avut o echipă de medici care au castrat câini.  Cei care au mușcat copilul sunt câini îngrijiți, se vede că sunt ai cuiva. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii