Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imaginea zilei Cel mai dureros moment. Mama se prăbușește după declararea decesului copilului său (VIDEO)

ro

13 Dec, 2021 14:35 40816 Marime text


Sunt puține momente în viață când o veste te poate sfâșia în interior și să te doboare la pământ. Fix momentul acela a fost surprins la Cotu Văii, județul Constanța, după eforturile mari depuse de către medici pentru a resuscita un copil de șase ani care ar fi fost mușcat de un câine.

Copilul a fost declarat decedat după zeci de minute de resuscitare, iar, la aflarea veștii, mama s-a prăbușit la pământ, plină de durere.

Reamintim că astăzi, în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, de 6 ani, ar fi fost mușcat de către un câine.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine fără stăpân.

La fața locului a ajuns și un echipaj al ambulanței, care, din nefericire, a constatat decesul copilului.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, minorul, un băiat de 6 ani, se afla pe stradă, în fața imobilului în care locuiește.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate verificări referitoare la respectarea prevederilor O.U.G. 55/2002.

Citește și

Tragedie în județul Constanța. Copil de șase ani, inconștient după ce a fost mușcat de câini (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii