Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce mai face albanezul cu omorul Shyti vrea pedepse contopite

ro

07 Jun, 2011 00:00 1669 Marime text
Condamnat la închisoare pe viaţă în cazul triplului omor de la Mangalia şi la alţi cinci ani de detenţie pentru trafic de minori, albanezul Shyti Blenis le-a solicitat judecătorilor Tribunalului Constanţa să-i contopească cele două pedepse. Totuşi, se pare că Shyti s-ar fi pripit cu cererea de contopire a pedepselor.

În cursul zilei de ieri, judecătorii Tribunalului Constanţa au decis să-i respingă solicitarea, ca nefondată. De altfel, din câte se pare, sentinţa prin care Shyti Blenis a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru trafic de minori nu este încă definitivă, procesul fiind în curs de desfăşurare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Împotriva deciziei Tribunalului Constanţa de a-i respinge cererea de contopire a pedepselor albanezul poate declara recurs, acesta urmând să se judece la Curtea de Apel Constanţa. Amintim că Shyti Blenis a fost găsit vinovat de comiterea triplului omor de la Mangalia, din anul 2004, când împreună cu Ştefan Niculescu, i-ar fi ucis pe soţii Ion din localitate şi pe fetiţa acestora în vârstă de opt ani, Amalia. Anchetatorii au stabilit că micuţa fusese îngropată de vie, după ce fusese strangulată. Nu este de trecut cu vederea faptul că părinţii fetiţei erau unchii lui Ştefan Niculescu. În prezent, Blenis şi Niculescu sunt închişi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vadim 07 Jun, 2011 08:33 si judecatorul epure si procurorul theodor nita l au eliberat desi a ucis o familie intreaga iar fetita de 8 ani amlia au dus o in padurea valu traian si au imgropat o de vie...aveti copii?s a reusit aresatarea pe aeroportul henri conada cind vrioa sa fuga?csm i a scos nevinovati pe cei care l au eliberat si inalta curte de casatie l a condamnat pe criminal pe viata-aveti copii theodor nita anca mnita epure deliorga grigorescu nasta?aveti remuscari cind va culcati? vedeti chipul fetitei de 8 ani amlia ingropata de vie? voi impartiti dreptatea? voi aveti averi de milioane de euro din salariul de bugetar? traim in tara in care sri dgipi dga si dna urmaresc nevinovati si mafiotii isi fac de cap--blestemul amaliei il veti simti in curind