Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:23 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele preşedintelui Secţiei I Civile a Curţii de Apel Constanţa, Răzvan Anghel (documente)

ro

09 Apr, 2016 00:00 1267 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului trecut. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Începând cu data de 7 aprilie, ZIUA de Constanţa vă prezintă averile şi interesele preşedinţilor şi vicepreşedinţilor instanţelor de judecată din municipiu. Astăzi, vorbim despre preşedintele Secţiei I Civile din cadrul Curţii de Apel Constanţa, Răzvan Anghel.
 
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, din data de 29 mai 2015, Răzvan Anghel deţine două terenuri intravilane în municipiul Constanţa, unul de 7,33 mp, dobândit în anul 2014, şi unul de 9,01 mp, dobândit în anul 2011. Precizăm că în document bunurile sunt prezentate ca „teren aferent apartamentului“, la primul având „drept de folosinţă corespunzătoare dreptului de proprietate asupra apartamentului“, iar la cel de-al doilea având „coproprietate forţată corespunzătoare dreptului de proprietate asupra apartamentului“. Modul de dobândire a terenurilor este „moştenire odată cu apartamentul“, în cazul primului, iar cel de-al doilea este însoţit de menţiunea „cumpărare odată cu apartamentul“.
 
Totodată, magistratul a mai declarat şi două apartamente în municipiul Constanţa, la primul având o cotă de 3/8 (anul dobândirii - 2014, felul dobândirii - moştenire). Suprafaţa utilă este de 51,57 mp, iar balconul are 1,49 mp. Cel de-al doilea, în suprafaţă de 65 mp, a fost dobândit în anul 2011, prin cumpărare. La capitolul „active financiare“, Răzvan Anghel declară mai multe conturi curente, depozite bancare şi un fond de investiţii.
 
De asemenea, Răzvan Anghel are un credit la Banca Română de Dezvoltare, contractat în anul 2011 şi scadent în anul 2021, în valoare de 25.000 de euro. În ceea ce priveşte veniturile, acesta menţiona că, în anul fiscal anterior depunerii declaraţiei de avere, a încasat de la Curtea de Apel Constanţa 171.097 de lei, de la Tribunalul Constanţa, 5.873 de lei, de la Consiliul Superior al Magistraturii, 16.978 de lei, de la Institutul Naţional al Magistraturii, 1.673 de lei, şi de la Şcoala Naţională de Grefieri, 885 de lei.
 
La capitolul „venituri din alte surse“, Răzvan Anghel a obţinut din drepturi de autor de la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) 38.408 lei, precum şi „3/8 din 62.237,24 de lei şi 256,17 euro plus dobânzi conform certificatului de moştenitor“ şi 12.728,86 de lei şi „dobânzi efectiv conform acordului moştenitorilor“.
 
În declaraţia de interese, Răzvan Anghel a declarat calitatea de membru în comitetul de conducere al Asociaţiei Magistraţilor „Themis“ Constanţa. De asemenea, Răzvan Anghel are contracte de colaborare cu CSM.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese la care facem referire.
  
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii