Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea medicului MAI din Constanţa acuzat că tăia reţete false (document)

ro

23 Jan, 2013 20:06 3844 Marime text
doctor_medic-cu-stetoscop.jpgScandal la Centrul Medical Judeţean Constanţa al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Conform postului de televiziune România TV, medicul Florin Anghel este acuzat de un coleg că ar fi emis mai multe reţete false.

Potrivit aceleiaşi surse, presupusa activitate ar fi avut loc prin farmacia deţinută de soţia lui Anghel. Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere de la medicul Florin Anghel, însă acest lucru nu a fost posibil. Conform propriilor declaraţii de avere din 2011, Florin Anghel are două terenuri intravilane, în suprafaţă totală de 846 de metri pătraţi, şi un teren agricol (moştenire), în suprafaţă de 14 hectare.

doctor_farmacie.jpgDe asemenea, medicul mai deţine două case de locuit, dintre care una este moştenire, şi are o datorie de 175.000 de euro la BRD. Banii au fost luaţi în 2010 şi trebuiesc înapoiaţi până în 2030. De la Centrul Medical Judeţean Constanţa, Florin Anghel a luat un salariu anual de 25.966 de lei, în timp ce soţia sa, administrator la SC Pharmacy SRL, a câştigat 36.000 de lei. În aceeaşi declaraţie de avere a mai fost consemnat şi un câştig de 20.160 de lei, bani proveniţi din „închiriere" - venituri din cedarea folosinţei locuinţelor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii