Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au refuzat să plătească cursa de taxi, în Vadu, și au fugit. Se presupune că ar fi fost băuți

ro

02 Aug, 2019 18:55 1367 Marime text
Astăzi, în jurul orei 4.15, polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, șofer de taxi, cu privire la faptul că ar fi urmărit două persoane, pe raza localității Vadu, care ar fi fugit fără să plătească cursa.
 
Polițiștii au luat legătura telefonică cu apelantul, pentru a cere mai multe detalii în legătură cu împrejurările și locația în care se află.
 
Bărbatul le-a declarat polițiștilor faptul că cei doi, imediat ce ar fi ajuns la destinație, ar fi părăsit taxiul pe care îl conducea, fără să plătească valoarea cursei, iar ulterior s-au urcat într-un autoturism, cu care au părăsit zona.
 
Bărbatul în cauză i-ar fi urmărit cu taxiul până pe un câmp, unde cei doi ar fi abandonat autoturismul, după care a sunat la 112, relatând cele întâmplate, totodată afirmând că are suspiciunea cum că cei doi s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.
 
Apelantul le-a spus polițiștilor că se va prezenta în cursul zilei de astăzi la postul de poliție, pentru a depune plângere, fapt care până în prezent nu s-a întâmplat.
 
Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a dispus verificări, prin Biroul Control Intern. Ofițerii acestei structuri desfășoară, în prezent, activități specifice în vederea stabilirii modului în care a fost gestionat apelul. La finalul acestora, vor fi luate măsurile legale ce se impun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii