Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Ce spun procurorii DIICOT

ro

04 Nov, 2016 16:51 3423 Marime text
Imagini pentru diicotÎn cursul zilei de ieri, procurorii  DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj  au dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a inculpaţilor Visciglia David-Giacomo-Oliver, Bouchraiet Mabrouk, Chirilă Dumitru Gabriel şi Chivu Andrei Flavius, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
Astăzi, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.
 
„În cauză există suspiciunea rezonabilă că  în perioada 2015 – 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpaţii au efectuat operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile să producă efecte psihoactive, în sensul că au procurat,  transportat,  stocat şi depozitat substanţe etnobotanice sub formă de prafuri şi au distribuit astfel de substanţe mai multor persoane de pe raza municipiului Cluj”, conform procurorilor DIICOT.
 
În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constat că inculpaţii au deţinut fără drept în vederea comercializării droguri de risc şi de mare risc. „Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate în cauză au fost ridicate 56 de comprimate de MDMA, 256 de comprimate de substanţă psihoactivă, 6,3 grame de MDMA, 3 grame de rezină de cannabis, 19,7 grame de cannabis, 0,4 grame amfetamină, 5 doze de LSD şi 313,9 grame de substanţe psihoactive”, susţin procurorii DIICOT. De asemenea, au fost ridicate cântare, ustensile de consum şi telefoane mobile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii