Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi tâlhărit şi băgat în spital patru persoane Mustafa Ibram şi Asan Ibram, menţinuţi în arest preventiv

ro

21 Jul, 2016 00:00 1543 Marime text
 

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au dispus menţinerea măsurii arestării preventive faţă de Mustafa Ibram şi Asan Ibram. Judecătorii din Constanţa au respins ca nefondate cererile de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. Decizia este definitivă.
 
Reamintim faptul că doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unor infracţiuni cu violenţă au fost identificaţi şi depistaţi de către poliţiştii de investigaţii criminale la începutul lunii ianuarie. Ca urmare a activităţilor desfăşurate, în cazurile a patru tâlhării, fapte comise pe raza municipiului Constanţa, în perioada 25 decembrie 2015 - 03 ianuarie, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa i-au identificat pe Mustafa Ibram, în vârstă de 37 de ani, şi pe Asan Ibram, de 27 ani, ambii din localitatea Cumpăna, bănuiţi de comiterea faptelor.
 
Mustafa Ibram şi Asan Ibram sunt bănuiţi că, la data de 25 decembrie 2015, ora 21.00, prin violenţă, ar fi deposedat de un telefon mobil, suma de 1.000 lei, documente personale şi o verighetă din aur, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Cernavodă, care ce se deplasa pe bulevardul I.C. Brătianu, din municipiul Constanţa. Prejudiciul este de 1.500 lei. De asemenea, cei doi Ibram sunt bănuiţi că, la data de 28 decembrie 2015, ora 01.30, prin acelaşi mod de operare ar fi deposedat de un telefon mobil şi suma de 170 lei, un alt bărbat care se deplasa pe bulevardul 1 Decembrie 1918. Prejudiciul fiind în valoare de 250 lei. Totodată, la data de 29 decembrie 2015, ora 20.30, cei doi ar fi deposedat prin violenţă de două sacoșe în care se aflau produse de curățenie și alimente, precum și un portofel  ce conținea acte de identitate, carduri bancare, suma de 200 lei și un telefon mobil, un bărbat în vârstă de 61 de ani, care ce se deplasa pe strada Zmeurei, din municipiul Constanţa, prejudiciul fiind de 900 lei. Şi la data de 3 ianuarie, ora 20.40, un bărbat în vârstă de 60 de ani, care ce se deplasa spre domiciliu, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, a fost deposedat prin violenţă, de o sacoșă din plastic în care se aflau produse alimentare, două telefoane mobile şi o cască bluetooth, prejudiciul fiind de aproximativ 1.000 lei.
 
Autorii şi-ar fi atacat victimele din spate, lovindu-le cu pumnul în zona tâmplei, acestea pierzându-și cunoștința, după care le deposedau de bunuri. Astfel cele patru victime ce le-au căzut pradă au necesitat până la 18 zile de îngrijiri medicale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii