Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:53 17 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Am văzut pe Youtube. Avem şi în România un caz similar. Doi poliţişti au văzut o maşină cu avariile pornite în trafic. Ce au făcut

ro

12 Sep, 2019 06:34 1664 Marime text
Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, moderatorii au postat ieri, după amiază, o istorioară, aşa cum vedem pe Youtube, şi se întreabă cârcotaşii: Poliţiştii noştri ar face aşa ceva?

Şi parcă, tocmai pentru a li se da o replică în acest sens, doi poliţişti, din Bucureşti, care se întorceau de la un accident, au rezolvat, o problemă, simplă, dar care le-a atras simpatia celor ce vizitează pagina la care facem referire.

Aşa se face că postarea are acum, peste 43.000 de vizualizări, aproape cinci mii de comentarii şi peste şase mii de distribuiri.

Vă prezentăm postarea integral, aşa cum a este şi pe pagina de Facebook a MAI.   
 
„Silviu și Sorin veneau de la un accident și mergeau spre Piața Presei Libere, unde au fost repartizați în acea zi.
La ieșire din Pasajul Obor au văzut o mașină, cu luminile de avarie în funcțiune, care se strecura printre celelalte autovehicule din trafic.
- Sigur se întâmplă ceva, a spus Silviu. Hai să vedem!
La primul semafor i-au ajuns din urmă.
- Bună ziua! De ce mergeți cu avariile? S-a întâmplat ceva?
- Copilul meu s-a lovit la cap și sunt în drum spre spital! E aici, pe bancheta din spate, nu știu cât de grav e! Sunt disperat, mă înțelegeți?
- La Grigore Alexandrescu mergeți?
- Da! N-am mai sunat la salvare pentru că suntem destul de aproape.
- Mergeți după noi! Vă însoțim până la spital. O să pornim semnalele luminoase și o să o luăm pe linia de tramvai ca să ajungem mai repede.
După câteva minute, ajung în fața spitalului, iar polițiștii le indică părinților pe unde să intre spre camera de gardă.
Gestul lui Silviu și Sorin este unul simplu, dar care dovedește că există și polițiști care își înțeleg menirea, aceea de a fi mereu alături de oameni și de a întinde o mână de ajutor celor aflați într-o situație dificilă.
Domnule Adrian Laceanu, doamnă Stanica Milena, ei sunt polițiștii cărora le-ați adresat mulțumirile dumneavoastră. Permiteți-ne să le alăturăm și pe-ale noastre!
Mulțumim, Silviu și Sorin, pentru modul exemplar în care vă faceți meseria!”
 
Sursa foto: Facebook MAI
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii