Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agentul beat mort a demisionat pentru a nu fi dat afara

ro

31 Oct, 2009 00:41 8251 Marime text
agentul beat mort a demisionat pentru a nu fi dat afara 85959 265636
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dumitru 11 May, 2010 10:43 nu e nimic nou sub soare!!!! actualii POLITISTI sunt copiii/rude/ nepoti etc.fostilor MILI(TIENI)...
  • surmelis argentina pusa 02 Nov, 2009 10:52 Am observat ca in multe articole si multi comentatori pe NET acuza drastic SECURITATEA STATULUI,dar nu se face nici o referire si nici o incriminare fata de activitatea ,mai mult sau mai putin secreta a societatilor care se ocupa de PAZA SI GARDA sau PAZA SI PROTECTIE PERSOANE ,care sunt dotate cu APARATURA SOFISTICATA de tipul celei folosite obligatoriu de adevaratii securisti ai tarii. Se pare ca GUVERNUL LIBERAL TARICEANU a facilitat privatizarea SECURITATII STATULUI ROMAN prin infiintarea a mii de firme de PAZA SI PROTECTIE. Asa ca,inainte de a aduce acuze SECURISTILOR ADEVARATI ai Romaniei, VERIFICATI identitatea, calificarile profesionale si aparatura folosita de NOII SECURISTI. Acum orice INFRACTOR isi poate infiinta o firma de PAZA SI PROTECTIE ,care de fapt sa fie un paravan pentru SPIONAJUL POLITIC,SOCIAL, care sprijina RAZBUNAREA SI RASTURNAREA DE EVENIMENTE in interes personal si colectiv restrans. BOSTAN MARIUS -proxenet si traficant de droguri,devine POLITIST DE FRONTIERA datorita LIBERALULUI IONEL CHIRITA ,fost primar liberal al orasului Harsova de Constanta ,isi deschide o firma de PAZA SI GARDA impreuna cu un FOST POLITIST venit din tara si impreuna supravegheaza INTERNETURILE ,TELEFOANELE SI MISCARILE DIN APARTAMENTE SAU CASE (TERMOVIZIUNE PRIN INTERNET) a locuitorilor orasului HARSOVA DE CONSTANTA.
  • surmelis argentina pusa 01 Nov, 2009 11:18 BOSTAN MARIUS din orasul Harsova de Constanta ,traficant de droguri si proxenet devine POLITIST DE FRONTIERA si asociat cu un fost politist la o societate de PAZA SI GARDA pe toata suprafata orasului cu aprobarea primarului orasului,d-l TUDOR NADRAG si Consiliului Local in frunte cu d-l liberal IONEL CHIRITA .
  • el 31 Oct, 2009 21:37 dnii de la cdre din cta au toata vina cu bulangiu asta, didele nu ti-e rusine
  • surmelis argentina pusa 31 Oct, 2009 12:14 Daca si Politia Rutiera Constanta o fi plina de proxeneti ,hoti si traficanti de droguri necondamnati,cum este Politia de Frontiera Harsova de Constanta ,ce pretentii aveti ??? La angajarea politistilor trebuie sa se ia in consideratie ,activitatea acestora in viata civila , in ultimii 10 ani.
  • justitiarul 31 Oct, 2009 08:02 Daca acest politai rural este rusinea politiei, Constantinescu,ditamai presedinte CJC ce este? Dar politicianistii corupti ce sunt? Dar impertinentul Stolojan care emite ipoteza ca romanii s-ar putea sa primeasca pensiile si salariile reduse ,ce este? De ce nu propune sa se confiste conturile bancare ale jefuitorilor Romaniei?Fata de ticalosiile care se petrec in prezent,i se face o prea mare cinste acestui betivan oarecare.Si Porcusor Constantinescu a adormit la volan si n-a avut demnitatea politistului care si-a dat demisia.