Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul Bolboceanu, executat silit

ro

31 Aug, 2010 00:44 4252 Marime text

bolboceanu_-__banca_italo_romena.jpgGeo Iulian Bolboceanu, unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti ai Constanţei, este executat silit, alături de partenerii săi de afaceri, pentru datorii neachitate la Banca Italo-Romena S.P.A. Sucursala Constanţa. După cum arată situaţia în prezent, afaceristul riscă să piardă două terenuri situate în Agigea, în valoare totală de peste 7,5 milioane de lei.

Executarea silită se face în dosarul cu numărul 46/2010, al Biroului Executorului Judecătoresc Oană Silviu. Conform publicaţiilor de vânzare întocmite de executorul judecătoresc Silviu Oană, pe 17 septembrie vor fi scoase la vânzare prin licitaţie publică două terenuri în Agigea, a căror suprafaţă totală se ridică la 45.000 de metri pătraţi, având o valoare de peste 7,5 milioane de lei. Trebuie menţionat că cele două terenuri sunt situate în apropierea Radiofarului Agigea. Publicaţiile de vânzare au fost emise pe data de 16 august, urmând ca cele două licitaţii să aibă loc pe data de 17 septembrie, începând cu ora 10.00, la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Silviu Oană, situat pe strada Traian, la numărul 28. Primul dintre terenurile care urmează să fie scoase la vânzare are o suprafaţă de 33.200 mp, fiind vorba despre Parcela A440/2/1, din comuna Agigea. „Imobilul - teren intravilan situat în apropierea Radiofarului Agigea pe malul portului liber, fiind lipit de viitoarea centura care va face descărcarea autostrăzii Constanţa - Bucureşti în portul liber Agigea, judeţul Constanţa. Are utilităţi la circa 500 de metri", se arată în publicaţia de vânzare semnată de executorul judecătoresc Silviu Oană.

Partenerii lui Bolboceanu

Conform aceluiaşi document, preţul de pornire la licitaţie este de 5.550.000 de lei, reprezentând preţul imobilului conform raportului de expertiză. Terenul va fi scos la vânzare în baza somaţiei imobiliare nr. 46/2010 a BEJ Oană Silviu, notată în data de 16.04.2010 prin încheierea nr. 21945 a Biroului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa şi de ipoteca în favoarea creditoarei Banca Italo-Romena S.P.A. Italia Treviso Sucursala Bucureşti, Agenţia Constanţa, conform actului 13351/2008. Mai precis, după cum reiese din documentul respectiv, terenul va fi scos la licitaţie dat fiind că Geo Iulian Bolboceanu, alături de Petrică-Puiu Vrâncianu, Gina Vrâncianu şi Albert-Constantin Alecu nu şi-au onorat datoriile către banca italiană. În ceea ce priveşte cea de-a doua suprafaţă scoasă la vânzare, aceasta are 11.800 mp, fiind vorba despre Parcela A 464/7, din comuna Agigea. De asemenea, şi acest teren este situat în apropierea Radiofarului Agigea, pe malul portului liber, fiind lipit de viitoarea centură care va face descărcarea autostrăzii Constanţa - Bucureşti în portul liber Agigea, judeţul Constanţa. Utilităţile se află la circa 500 m de parcela scoasă la vânzare. Preţul de pornire la licitaţie este de 1.971.000 de lei, „sumă ce reprezintă preţul imobilului conform raportului de expertiză", după cum se arată în publicaţia de vânzare întocmită de acelaşi executor judecătoresc. „Prezentul imobil este grevat de somaţia imobiliară nr. 46/2010 a BEJ Oană Silviu, notată în data de 16.04.2010 prin încheierea nr. 21941 a Biroului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa, de ipoteca în favoarea creditoarei Banca Italo-Romena S.P.A. Italia Treviso Sucursala Bucureşti, Agenţia Constanţa, conform actului 13345/2008", este menţionat în documentul executorului judecătoresc. Totodată, executarea silită se face în baza titlului executoriu în care părţi sunt aceleaşi ca şi pentru primul teren, mai precis Banca Italo-Romena, în calitate de creditor şi, de cealaltă parte, Bolboceanu, Alecu, şi cei doi Vrâncianu, în calitate de debitori. „Invităm pe toţi cei care pretind vreun drept asupra imobilului să-l anunţe pe executorul judecătoresc înainte de data stabilită pentru vânzare". În ceea ce-l priveşte pe Geo Iulian Bolboceanu, este de menţionat că de numele său se leagă alte şase garanţii mobiliare, cinci dintre acestea fiind înscrise în favoarea Egnatia Bank Romania Bucureşti - Sucursala Constanţa, iar cea de-a şasea fiind în favoarea Credit Europe Bank Romania Sucursala Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii