Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni desfășurate de polițiștii constănțeni. Amenzi de zeci de mii de lei

ro

04 Sep, 2020 22:09 1269 Marime text
  • Una dintre acțiuni a fost organizată pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv pentru verificarea măsurilor de protecție sanitară în zona gării din municipiul Constanța. 

Ieri, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, cu sprijinul jandarmilor din cadrul G.J.M. Tomis Constanța, au desfășurat o acțiune pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și respectării prevederilor Legii 55/2020. În urma activităților, polițiștii au legitimat 122 de persoane și au aplicat 87 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.550 de lei. În acțiune au fost angrenați și polițiști locali.

Tot ieri polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, cu sprijinul jandarmilor din cadrul G.J.M. Tomis Constanța, au desfășurat o acțiune pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. În urma activităților, polițiștii au legitimat 33 de persoane și au verificat 21 de societăți comerciale. Totodată, polițiștii au oprit și controlat 8 autoturisme și au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.360 de lei. 

Spre seară, polițiști din cadrul Secției 3, cu sprijinul jandarmilor și al polițiștilor locali, au desfășurat o acțiune pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv pentru verificarea măsurilor de protecție sanitară în zona gării din municipiul Constanța și combaterea comerțului ilicit. În urma activităților, polițiștii au legitimat 48 de persoane și au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii