Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente rutiere

ro

26 Feb, 2013 22:16 1441 Marime text

La data de 25 februarie, ora 07.00, M. Dumitru Cristian, de 27 de ani, a condus un autoturism, dinspre Constanţa către Tulcea, pe DN 22. În zona km 255, într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în partea stângă. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerului dreapta faţă.

La data de 25 februarie, ora 14.10, B. Sidor Dragos, a condus un autoturism pe DN 2A, pe prima bandă, dinspre Ovidiu către Constanţa. Ajungând în dreptul unui hypermarket, din cauza neatenţiei în conducere şi a nepăstrării distanţei în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de S. Decebal, în aceeaşi direcţie, care la rândul său a fost împins în autoturismul din faţă, condus de B. Maria. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui minor, pasager într-unul dintre autoturisme.

Poliţiştii din Cumpăna îl cercetează în stare de libertate pe A. Petru, care, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus un autoturism, a pierdut controlul volanului şi a avariat un stâlp de susţinere a reţelei electrice situat pe strada Lebedelor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii