Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment Accident rutier grav la intrare în Eforie Nord. Chiar în dreptul benzinăriei. Femeie lovită de două maşini (galerie foto+video)

ro

29 Jun, 2018 00:39 9576 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu câteva minute, la intrarea în Staţiunea Eforie Nord, la intrarea dinspre Constanţa către centru, pe bulevardul Republicii.
 
Potrivit martorilor o femeie care nu s-a asigurat la traversarea străzii a fost lovită chiar în dreptul benzinăriei şi spulberată pur şi simplu.


Trebuie făcută precizarea vă victima nu a mai avut nicio şansă fiind lovită de două maşini: o Skoda Octavia cu numere de Constanţa şi un Logan Dokker cu numere de Bucureşti.

 
La locul intervenţiei se află o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Palas şi o ambulanţă tip B de la SAJ Constanţa.
 

Victima a cărei identitate este, deocamdată, necunoscută are aproximativ 60 de ani.



Poliţia Rutieră Constanţa a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs tragedia.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanta:

La data de 29 iunie a.c., o femeie, din localitatea Eforie Nord, a condus un autoturism  pe D.N.39, în banda nr. 2, dinspre  localitatea Agigea către Eforie Nord și, ajungând în dreptul podului RoRo a surprins și accidentat grav o femeie, care se angajase în traversrea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis, din partea stangă a conducatoarei auto. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pietonului.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii