Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă mortal raportat de ITM Constanța. Cum s-a produs tragicul eveniment

ro

12 Jul, 2021 00:05 2950 Marime text
  • Potrivit unui comunicat de presă postat pe pagina de internet a ITM Constanța „în data de 05.07.2021, ora 18:10, la SC OYL COMPANY HOLDING AG SRL a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat”.
 
Date de identificare a victimei: Burlacu Eugen Daniel, conducător auto, 40 de ani.
 
Împrejurarile producerii accidentului
 
Potrivit sursei citate „în data de 05.07.2021 în jurul orei 18.00, numitul Burlacu Eugen Daniel a fost implicat într-un eveniment rutier în urma căruia a decedat”.

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de munca pentru efectuarea cercetărilor.

„În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare”, mai explică în comunicat ITM Constanța.
 
Oficial de la IPJ Constanța

În această după-amiază, în jurul orei 18.10, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 225, în satul Dulgheru, dinspre comuna Vulturu către Saraiu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un ansamblu format din autovehicul și semiremorcă s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, de 40 de ani.  

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii