Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

23 aprilie - Ziua Forțelor Terestre. Cum va fi marcat evenimentul la Brigada 9 Mecanizată Mărășești

ro

23 Apr, 2021 00:00 1585 Marime text
  • Azi, 23 aprilie 2021, la sediul Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti“ se va organiza un ceremonial militar dedicat sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre, într-un cadru restrâns şi cu respectarea limitărilor impuse de situaţia pandemică.
În fiecare an, la data de 23 aprilie, se sărbătoreşte Ziua Forţelor Terestre, al căror patron spiritual şi ocrotitor este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă, ce are în calendarul creştin ortodox, semnificaţia sacrificiului suprem al ostaşului pentru credinţa sa.
 
Reprezentanții U.M. 01375 Constanţa -  Brigada 9 Mecanizată ,,Mărăşeşti“, cea mai mare unitate de forţe terestre din Dobrogea, au precizat, pentru ZIUA de Constanța, că „Ziua Forţelor Terestre aduce în memoria noastră faptele de arme ale ostaşilor români, amintirea eroilor căzuţi la datorie de-a lungul timpului pentru apărarea fiinţei naţionale şi a gliei strămoşeşti“.
 
„Este, totodată, încă un prilej pentru a aduce un sincer omagiu tuturor veteranilor de război“, se mai arată în informarea U.M. 01375 Constanţa.
 
Azi, 23 aprilie 2021, la sediul Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti“ se va organiza un ceremonial militar dedicat sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre, într-un cadru restrâns şi cu respectarea limitărilor impuse de situaţia pandemică.
 
La mulţi ani, întregului personal din cadrul Forţelor Terestre!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Ziua Forțelor Terestre sărbătorită de Brigada 9 Mecanizată Mărășești la un mall din Constanța. Expoziție de tehnică militară în parcarea mall-ului (galerie foto-video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii