Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Vacanțele solo sau ieșirea din zona de confort

ro

18 Oct, 2023 17:00 885 Marime text
  • Vacanțele solo, la prima vedere, par înspăimântătoare. Să te duci într-un loc fie din țara natală sau din străinătate fără companie poate declanșa o stare de anxietate. Cu siguranță, este o experiență inedită, plină de emoții pentru cei care aleg să-și ia inima în dinți și să călătorească singuri
  • Totodată, o vacanță petrecută singur sau singură, potrivit psihologilor, ajută la descoperirea sau redescoperirea sinelui. Tot specialiștii spun că o vacanță solo contribuie la dezvoltarea personală
 
Am văzut la televizor, zilele trecute, o știre despre vacanțele solo, un trend care se află în continuă creștere în popularitate printre tineri.
 
Oamenii cărora le place să călătorească, dar nu o pot face însoțiți din varii motive, optează pentru o excursie în care să fie doar ei cu ei înșiși.
 
Vacanțele solo, la prima vedere, par înspăimântătoare. Să te duci într-un loc fie din țara natală sau din străinătate fără companie poate declanșa o stare de anxietate. Cu siguranță, este o experiență inedită, plină de emoții pentru cei care aleg să-și ia inima în dinți și să călătorească singuri.
 
Totodată, o vacanță petrecută singur sau singură, potrivit psihologilor, ajută la descoperirea sau redescoperirea sinelui. Tot specialiștii spun că o vacanță solo contribuie la dezvoltarea personală.
 
De asemenea, trebuie menționat că persoanele care merg singure în excursii învață să devină independente, să se descurce pe cont propriu în anumite situații. Astfel, ele ies din zona de confort și evoluează psihic și spiritual.
 
Așadar, o vacanță solo vine, fără dubii, cu grijile specifice, însă avantajele pe care ți le oferă, pe lângă relaxarea mult căutată, au o certă însemnătate.
 
Citește și:
Editorial Capitularea fotbalului românesc în Europa. Un nou sezon
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii