Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Meciul de adio al lui Laurențiu Toma, magia HCM Constanța și două unde de regret

ro

18 Jan, 2020 00:00 3777 Marime text

Meciul de retragere din activitatea de handbalist a lui Laurențiu Toma a readus în Sala Sporturilor magia HCM Constanța. Jucători de legendă ai litoralului și ai handbalului românesc au făcut iar un spectacol de cinci stele, sporind însă regretul că HCM nu mai există.    

Ionuț Stănescu, Mihai Popescu, Enis Murtaza, Marius Novanc, Mihai Timofte, Ionuț Săulescu, Alexandru Șimicu, Marius Stavrositu, Marius Sadoveac, Adrian Tucanu, Dragoș Soare, Răzvan Enescu, Denis Ali, Bogdan Criciotoiu, George Buricea și sărbătoritul Laurențiu Toma, alături de băieții de la HC Dobrogea Sud, au ridicat sala în picioare, amintind de anii în care teribila trupă de la Constanța făcea istorie, cu show meci de meci, în campionat și în cupele europene.
 
Sala Sporturilor a fost din nou martoră la un recital al lui Marius Stavrositu, cu ale sale pase măiastre, cu invențiile sale și cu a sa tehnică sclipitoare. Suporterii au aplaudat din nou cu foc golurile de pe extrema dreaptă, cu efect, ale lui Laurențiu Toma, aerienele și celelalte faze spectacol, dar și ineditul duel tată - fiu Ionuț Stănescu - Ionuț Stănescu jr., confruntarea de la 7 m a portarilor Mihai Popescu și Ionuț Iancu sau golul marcat de… arbitrul Adrian Georgescu.
 
Un show total, cu tușe de nostalgie, la un eveniment deosebit, retragerea de pe teren a unui mare handbalist, Laurențiu Toma, căpitan al HCM Constanța, iar, după dispariția acesteia, al HC Dobrogea Sud Constanța, echipa care a preluat ștafeta în handbalul masculin constănțean. Totul a fost la superlativ, dar două unde de regret tot răzbat după acest eveniment: faptul că HCM nu mai există și că, la Constanța, (încă) nu avem o sală polivalentă, care să poată aduce pe litoral și echipa națională de handbal, așa cum s-a cerut la meciul de adio al lui Laurențiu Toma.
 
Citește și:
 
Lacrimile căpitanului Laurenţiu Toma s-a retras din activitatea de handbalist în ziua când fiica sa cea mică a împlinit un an (galerie foto)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii