Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial De Valentine`s Day, nu uita să te iubești (și) pe tine!

ro

11 Feb, 2024 17:00 952 Marime text
  • Ziua de 14 februarie poate ar trebui să fie și despre popria persoană; să ne amintească să ne iubim și pe noi înșine
 
Punctul de referință al lunii februarie, Valentine`s Day sau Ziua Îndrăgostiților se pregătește să vină în așteptarea multor cupluri, pregătite să celebreze iubirea, un sentiment primordial pentru fiecare om.
 
O sărbătoare cu un simbolism străvechi, comercializată de-a lungul a întregi decenii, Valentine`s Day este despre persoana iubită, despre legătura specială formată cu aceasta, despre o relație STABILĂ și SĂNĂTOASĂ.
 
Mai mult de atât, ziua de 14 februarie poate ar trebui să fie și despre popria persoană; să ne amintească să ne iubim și pe noi înșine. Indiferent dacă suntem sau nu într-o relație, nu trebuie să ne pierdem pe noi și să uităm să ne apreciem.
 
Nu vorbesc despre o supraapreciere, despre vreun soi de narcisism, ci despre o introspecție corectă a propriei ființe, o conștientizare a calităților și defectelor ce ne compun și a acceptării acestora.
 
De Valentine`s Day propun să reflectăm asupra calităților noastre și să ne mândrim că le avem, să reflectăm asupra defectelor și să încercăm să le corectăm pe cele care sunt posibile.
 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii