Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Da' trotuaru', domnu', trotuaru'?"

ro

09 May, 2010 22:35 2411 Marime text
da trotuaru domnu trotuaru 32618 284481
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ella 10 May, 2010 10:38 Buna abordare, felicitari!Pacat ca nu se aude acolo unde trebuie. Totusi e bine ca mai sunt unii carora le pasa de aceste lucruri.Incercati un experiment: mergeti in oras,zona Miga, si incercati sa ajungeti pe str.Mircea, la prima statie de autobuz.Vedeti ce o sa patiti! Si cand ma gandesc ca o sa fie si turisti care vor vrea sa viziteze orasul si apoi sa ia autobuzul spre Mamaia........
  • ? 10 May, 2010 10:30 Pietricelele ca pietricelele, dar masinile care au ocupat trotuarele si trebuie sa faci slalom-uri printre ele...pe-alea le-ai uitat.
  • Nec 10 May, 2010 07:07 Aceeasi situatie si in Mangalia, chiar si pe faleza, in continuarea "Aleii stelelor". Nu se mai gindeste nimeni la persoanele cu carucioare (pentru copii, pentru cei cu dizabilitati motrice etc.), la cei care doresc sa nu-si riste fracturarea gleznelor pe aceste trotuare etc. Plus faptul ca o mare parte a trotuarelor sunt ingradite de catre bosii hotelieri, in loc sa lase aceste spatii pentru promenada turistilor si a locuitorilor. Mai mult, trebuie sa se ocoleasca patru hoteluri pentru a avea acces de pe faleza spre centru, intrucat aleile intermediare dintre hoteluri au fost blocate cu porti metalice. Chiar asa, locuitorii urbei nu mai au nimic din libertatea de miscare pe faleza, pe care o aveau pe vremea lui Ceausescu?