Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:22 27 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O constănțeancă și-a rupt buza după ce a făcut cunoștință cu „gropile lui Chițac” de pe strada Ștefan cel Mare. Un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor. „Voi consulta un avocat. Călcăm periculos”!

ro

24 May, 2022 00:00 4723 Marime text

 
  • Atentă la traversat, a căzut în criblura scoasă de pe strada Mihai Viteazu
  • S-a întâmplat ziua în amiaza mare chiar de Ziua Constanței
  • Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului. Femeia a primit îngrijiri la UPU
  • Constănțeanca va merge la Medică Legală și va consulta un avocat
  • „Trebuie să fim apărați și atenționați ! Călcăm periculos !”, a spus femeia pentru ZIUA de Constanța
 Fost inspector şcolar adjunct al ISJ Constanţa şi fost director al Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida”, prof. Adriana Cristina Oprea a avut parte de un incident extrem de neplăcut chiar în ziua în autoritățile aruncau cu mii de euro pentru a sărbători Ziua Constanței.


 
„Sâmbătă, 21 mai, ora 12.00, lângă magazinul Tomis, când mergi prin gropile îngrozitoare pe străzile orașului nostru ! Eu le spun „gropile primarului Chițac”.
Am căzut în criblura scoasă de pe strada Mihai Viteazu. Eram atentă la traversat, nu la criblură.
 
Oameni minunați m-au ajutat ,m-am plimbat cu SMURD-ul ,mi-au cusut buza la UPU. Îngrijire medicală impecabilă, mulțumesc Constanța!”, a scris Adriana Oprea pe pagina sa de socializare.
 
Între timp, prietenii virtuali și nu numai au sfătuit fostul cadru didactic să-și scoată certificat medico-legal și dea primăria în judecată pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrărilor derulate în oraș.

„Astăzi merg la medicină legală! Și voi lua legărura și cu un avocat. Ce mi s-a întâmplat mie, se poate repeat. Trebuie să fim apărați și atenționați ! Călcăm periculos în Constanța!”, a declarat Adriana Oprea reporterilor ZIUA de Constanța.Au trecut aproape 9 luni de când strada Ștefan cel Mare a devenit o junglă urbană.

Contractul de execuție a fost semnat pe 25 iunie 2021 iar lucrările au demarat în luna octombrie.

Valoarea acestora se ridică la 68,88 milioane lei. Durata de execuție a proiectului este de 540 de zile.

Între timp, constănțenii care străbat zona trebuie să fie foarte vigilenți căci lucrările au dat peste cap întreaga circulație pietonală.
 
Iar când plouă zona centrală devine total impracticabilă.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Citește și:

Constănțeanul supărat. Șapte luni de la incendiu „Bilanț SCBI - Spitalizare continuă închisă!! Deschise 10 paturi de zi și 25 paturi HIV pentru toată Dobrogea!" Chițac rezistă!

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii