Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motivare în dosarul fundaţiilor „Fantasio“ şi „Thalia“ Judecătorii explică de ce a luat Nicuşor Constantinescu opt ani de închisoare, în primă instanţă

ro

16 Feb, 2019 00:00 3238 Marime text
motivare in dosarul fundatiilor fantasio si thalia judecatorii explica de ce a luat nicusor constantinescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 16 Feb, 2019 09:49 De ce nu publicati comentariile? O sa va pierdeti ,in acest fel, cititorii. Este foarte interesant sa vezi cum rezoneaza si altii la temele pe care le propuneti.E ciudata politica dvs. E pacat ,pentru ca deseori propuneti teme care incita ineres cetatenesc si cultural.Nu sinteti curiosi sa vedeti ce rezonanta au materialele publicate de dvs.?
  • maria 16 Feb, 2019 09:15 Vinovat sau nevinovat ,te uiti ce a ramas in urma lor. Au distrus Teatrul de revista Fantasio,orchestra Fantasio,unele dintre cele mai bune din tara;teatrul de drama,dezorganizat; orchestra simfonica,la fel;teatrul de opera,vai de capul lui. Nu au fost in stare sa construiasca o sala de teatru,moderna, o sala de opera, etc. E posibil ca in anul 2019 ,Constanta sa se foloseasca ,pentru acte de cultura ,de o sala de festivitati a Liceului Mircea si reorganizata sub ocupatia ruseasca, cind toate municipiile cu pretentii au construit teatre si opere de nivel european? Daca nu era si amarita aia de sala a sindicatelor nu stiu unde s-ar fi tinut diverse evenimente. In 30 de ani nu au fost in stare sa schimbe fata culturala a acestui oras.Noroc ca au existat Tranulis si alti greci care au lasat niste spatii pe care le putem folosi azi pentru a desfasura asa-zise evenimente de arta dramatica.Rusine si lui Mazare si acolitilor lor.Nu inteleg cum ajung toti veneticii,semidoctii si ciolanarii sa hotarasca soarta Constantei. Nu mai vorbesc de Cazino.Vedeti, Dumnezeu nu bate cu parul.