Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manifestările au fost anulate după ce proiectul de 100.000 de lei nu şi-a găsit muşterii! Autorităţile locale nu vor marca Ziua Dobrogei

ro

10 Oct, 2017 00:00 2732 Marime text
Proiectul nonprofit de interes general „Ziua Dobrogei 2017“, context în care ar fi urmat să aibă loc manifestări cultural-artistice care să marcheze Ziua Dobrogei, în data de 12 noiembrie, nu s-a atribuit, deoarece, în cadrul procedurii de selecţie a ofertelor necesare atribuirii contractului de finanţare, până la data şi ora limită stabilite, nu a fost depusă nicio ofertă.
 
Având în vedere prevederile Legii nr. 350/2005, procedura de selecţie a ofertelor necesare atribuirii contractului de finanţare nerambursabilă pentru realizarea evenimentului „Ziua Dobrogei 2017“ a fost anulată. Atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă în vederea organizării şi derulării evenimentului urma să se facă pe baza criteriului „cel mai mare punctaj obţinut în limita bugetului aprobat“, punctaj realizat ca urmare a aplicării următoarelor principii: calitatea proiectului, „preţul cel mai scăzut“, raportul (procentajul) realizat între valoarea contribuţiei proprii şi valoarea totală a finanţării solicitate de la autoritatea finanţatoare. 
 
Bugetul maxim disponibil pentru realizarea proiectului nonprofit de interes general „Ziua Dobrogei 2017“ era de 100.000 de lei, inclusiv TVA.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii