Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cronologia tragediei care a îndoliat România! Cum au murit patru salvatori în lacul Siutghiol din Mamaia. Cine are dosarul. Ce s-a mai întâmplat de atunci

ro

16 Dec, 2019 00:00 6603 Marime text
cronologia tragediei care a indoliat romania cum au murit patru salvatori in lacul siutghiol din mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dinu 16 Dec, 2019 10:11 Să nu ne îmbătăm cu apă rece ! Comandantul, fiind din jud. Buzău, într-o declarație a unui vecin a spus cî obișnuia să coboare nava mai jos ca de obicei , când trecea prin zona casei, ca să zburătăcească păsările din curte ! Asta relevă că-i plăcea să coboare nava de la traseul regulamentar. Părerea mea, este că a coborât nava aproape de nivelul apei (declarația unui martor ocular), ca să arate celor din navă ce poate el, adică să creeze ca un șanț în apă din cauza elicei principale, șanț care i-a fost fatal. Cred că stropi masivi de apă au fost absorbiți de motor, blocându-l, sau varianta că elicopterul n-a răspuns la comenzi ca cele la care era obișnuit să navige. Asta-i părerea mea din relatările Media ale vremii !
  • Constantean 16 Dec, 2019 09:58 Aeronava s-a prabusit in lac,cam in dreptul a ceea ce numim ”la butoaie”. Daca elicopterul se indrepta spre Tuzla,de ce a facut un ocol nejustificat? Conditiile meteo erau foarte bune iar alte cauze n-au fost raportate turnului de control. In fapt,pilotul comandant,a luat aceasta decizie doar pentru a impresiona doua doamne,altfel foarte dragute,survoland lacul si apoi continuand pe linia tarmului,pana la destinatie.