Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aventura politică a durat mai puțin de două luni. Un renumit medic a demisionat din USR Constanța!

ro

25 Oct, 2019 00:00 5637 Marime text
Fosta şefă a Clinicii de Psihiatrie de la Palazu Mare, dr. Diana Cârjaliu, a făcut recent pasul spre politică în luna septembrie.
 Cârjaliu a ales USR Constanţa, pe listele căruia urma să candideze dintr-o poziţie neeligibilă (n.r. poziţia 19) și pentru un post de consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa.

La momentul intrării în politică, Cârjaliu care a mai cochetat la începutul anilor 90 cu Alianţa Civică, afirma că :„îmi doresc să pot să fac ceva, pentru că de unul singur nu poţi să schimbi nimic, doar să comentezi pe Facebook.”
Aventura politică a durat însă mai puțin de două luni. Între timp elanul și entuziasmul medicului psihiatru a pălit.
Reprezentanții USR consideră că demisia medicului se datorează faptul că în alegerile interne s-a clasat undeva la mijlocul clasamentul pe lista pentru consiglieri locali pentru că nu avea notorietatea în cadrul partidului.
Potrivit acestora, Cârjaliu nici nu a mai intrat în competiția pentru desemnarea consilierilor județeni ai formațiunii pentru alegerile locale de anul viitor, deoarece între timp, a demisionat.
Vă reamintim că, la începutul lunii august a.c., doctoriţa Cârjaliu părăsea tot prin demisie și  sistemul medical de stat.
 
 
Citește și:

Fosta şefă a Clinicii de Psihiatrie de la Palazu Mare a intrat în politică şi candidează la alegerile locale de anul viitor

Dr. Diana Cârjaliu, despre nevoia de reformă în psihiatrie „Cheltuiala cu un schizofren este de 9.000 lei. Spitalul primeşte doar 2.000 lei pe caz. De aici dezastrul financiar!“

Fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie din Constanţa, dr. Diana Cârjaliu, despre Săpoca şi ipocrizie - „Îi transmit doamnei ministru că personalul din psihiatrie primeşte salariu, nu ajutor de înmormântare!“
 
Psihiatria din Constanţa a primit în 2018 aproape 800.000 de euro de la CJC. Managerul Cătălin Grasa recunoaşte că nu a folosit banii - „Asta e. Facem ce putem!“ (documente + galerie foto)
 
Ministerul Sănătăţii poate aloca bani pentru Psihiatrie, dacă există un proiect şi o solicitare. Sorina Pintea - „Există o problemă de management la nivelul Spitalului Judeţean Constanţa“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii