Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:29 21 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectura Constanța vrea suspendarea unor acte urbanistice obținute de medicul psihiatru Diana Cîrjaliu Meliu. Magistrații au amânat cauza

ro

22 Mar, 2022 00:00 1126 Marime text
  • Magistrații de la Tribunalul Constanța au amânat dosarul nr. 6616/118/2021 aflat pe rolul secției de contencios-administrativ și fiscal
  • La termenul de ieri, judecătorii au constatat lispa la dosar a raportului de expertiză solicitat și au amânat cauza pentru 09.05.2022
  • Reclamant în dosar este Instituția Prefectului județului Constanța iar pârâți sunt: Primăria municipiului Constanța prin primar, Diana Meliu Cârjaliu și Liviu Meliu Cârjaliu
 
 
Magistrații de la Tribunalul Constanța au amânat dosarul nr. 6616/118/2021 aflat pe rolul secției de contencios-administrativ și fiscal.
 
La termenul de ieri, judecătorii au constatat lispa la dosar a raportului de expertiză solicitat și au amânat cauza pentru 09.05.2022, ora 08:30.
 
 
Vă reamintim, magistrații de la Tribunalul Constanța au decis la termenul de pe 29 noiembrie 2021 să amâne pentru anul viitor judecarea dosarului nr. 6616/118/2021.
 
Reclamant în dosar este Instituția Prefectului județului Constanța iar pârâți sunt: Primăria municipiului Constanța prin primar, Diana Meliu Cârjaliu și Liviu Meliu Cârjaliu.
 
Prefectura Constanța vrea să obțină prin intermediul magistraților tutelă administrativă pentru anulare act administrativ, suspendare unor acte cu caracter urbanistic obținute de medicul psihiatru Diana Cîrjaliu Meliu prin care ridică un imobil în cartierul Palazu Mare.
 
 
Dr. psihiatru Diana Cârjaliu Meliu a primit anul trecut undă verde de la Primăria Constanța pe care construiește o casă pe strada Prelungirea Alexandru Sahia, numărul 22.

Este vorba despre o locuință unifamilială cu regim de înălțime S+P+2E pe terenul pe care îl deține din 2003.
 
La termenul din luna octombrie, magistrații de la Tribunalul Constanța au respinge excepția inadmisibilității cererii de suspendare, solicitată de Prefectura Constanța ca nefondată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Instituția Prefectului județului Constanța pierde procesul cu primarul municipiului Constanța și cu medicul Diana Cârjaliu. Decizia nu este definitivă!

Magistrații de la Tribunal au decis conexarea dosarelor. Prefectura vrea să anuleze autorizația pentru un imobil pe care îl construiește un celebru medic constănțean
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii