Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:45 08 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instituția Prefectului județului Constanța pierde procesul cu primarul municipiului Constanța și cu medicul Diana Cârjaliu. Decizia nu este definitivă!

ro

22 Oct, 2021 00:00 900 Marime text
  • Magistrații de la Tribunalul Constanța s-a pronunțat ieri în dosarul nr. 6616/118/2021 prin care Instituția Prefectului județului Constanța a cerut tutelă administrativă pentru anulare act administrativ, suspendare executare act administrativ/certificat de urbanism nr. 1917/19.06.2020 și anulare autorizație nr. 1609/29.12.2020
  • A fost respinsă cererea de suspendare formulată de catre reclamantul Instituția Prefectului județului Constanța
  • Decizia nu este definitivă

Magistrații de la Tribunalul Constanța s-a pronunțat ieri în dosarul nr. 6616/118/2021 prin care Instituția Prefectului județului Constanța a cerut tutelă administrativă pentru anulare act administrativ, suspendare executare act administrativ/certificat de urbanism nr. 1917/19.06.2020 și anulare autorizație nr. 1609/29.12.2020.

Iată soluția pe scurt: „Respinge excepția inadmisibilității cererii de suspendare, ca nefondată.

Respinge excepția lipsei de interes a cererii de suspendare, ca nefondată.

Respinge cererea de suspendare formulată de catre reclamantul Instituția Prefectului județului Constanța, în contradictoriu cu primarul municipiului Constanța, Diana Meliu Cârjaliu și Liviu Meliu Cârjaliu.

Cu recurs în 5 zile de la comunicare”.

Pe scurt, Prefectura Constanța vrea să obțină prin intermediul magistraților tutelă administrativă pentru anulare act administrativ, suspendare unor acte cu caracter urbanistic obținute de  medicul psihiatru Diana Cîrjaliu Meliu care vrea ridicarea un imobil în cartierul Palazu Mare.

Aceasta a primit anul trecut undă verde de la Primăria Constanța pentru a construi o casă pe strada Prelungirea Alexandru Sahia, numărul 22.
Este vorba despre o locuință unifamilială cu regim de înălțime S+P+2E pe terenul pe care îl deține din 2003.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Magistrații de la Tribunal au decis conexarea dosarelor. Prefectura vrea să anuleze autorizația pentru un imobil pe care îl construiește un celebru medic constănțean

Medicul psihiatru Diana Cârjaliu și primarul Chițac, chemați în judecată de Prefectura Constanța. Sunt vizate documentele urbanistice pentru o locuință din cartierul Palazu Mare
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii