Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doar opt sărărițe intervin în Constanța

ro

17 Jan, 2016 17:34 1649 Marime text
 
După cum s-a stabilit în Comandamentul de iarnă, întrunit ieri la Primăria municipiului Constanţa, sâmbătă (16 ianuarie), la orele 24.00, toate cele 21 de maşini cu lamă şi cele opt sărăriţe erau pregătite pentru intervenţie în cele nouă locaţii din oraş.
            Întrucât nu a nins, pe teren au acţionat doar sărăriţele, împrăştiind material antiderapant în zona podurilor, a sensurilor giratorii şi a zonelor în pantă.
            Sâmbătă şi duminică, la dispeceratul Primăriei municipiului Constanţa (tel. 0241 550055) au fost anunţate 14 cazuri de arbori sau crengi doborâte de rafalele de vânt.
            Toate aceste cazuri au fost rezolvate prompt de Serviciul Spaţii Verzi din cadrul Primăriei municipiului Constanţa, fără intervenţia echipajelor de pompieri sau ISU.
            Pe bulevardul Tomis un tei înalt a blocat circulaţia, iar pe strada Arcului lângă blocul A8, o creangă s-a rupt şi a spart luneta unui autoturism.
            La ora transmiterii comunicatului tot materialul lemnos a fost îndepărtat, circulaţia realizîndu-se în condiţii normale.
            Vântul puternic a doborît şi nouă benere publicitare, bradul decorativ din Piaţa Ovidiu şi câteva instalaţii electice. Toate acestea au fost strânse de firmele care le-au montat.
            De asemenea, un semafor, doborât de vânt la intersecţia de la Casa de Cultură, a fost înlăturat de pe carosabil.
            Defecţiunile panourilor electrice de pe str. Siretului şi Th. Speranţia au fost remediate de reprezentanţii ENEL.
            ”Pentru că s-au anunţat rafale de vânt puternic şi temperaturi în scădere, toate utilajele firmei de deszăpezire sunt pregătite să intervină”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii