Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Echipele Polaris acționează încă de aseară pe străzile din municipiu, pentru înlăturarea zăpezii

ro

12 Feb, 2021 15:23 1386 Marime text

  • Polaris acționează încă de aseară, de la ora 01.00, cu utilaje și fortă umana pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului de pe străzile municipiului Constanța.
Polaris acționează înca de aseară, de la ora 01.00, cu utilaje și fortă umana pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului de pe străzile municipiului Constanța. 17 sararite, 22 autospeciale cu lama si 150 de operatori sunt angrenati in procesul de deszapezire.

La momentul transmiterii acestei informări, autospecialele cu lama intervin pe străzile unde s-a format un strat de zapada, iar cele 17 utilaje echipate cu instalație de împraștiere material antiderapant actioneaza pe strazi, poduri, bulevarde pentru a preveni formarea gheței.

150 de operatori de salubrizare degajeaza manual zăpada și împrastie material antiderapant in urmatoarele zone: scari de acces in unitatile sanitare, treceri de pietoni, statii de autobuz, pasaje, institutii publice, trotuare. De asemenea, sunt pregătite să intervina, pe alei și trotuare, freze de mici dimensiuni și ATV uri cu sararita, daca situația o va impune.

In prezent se circula in conditii normale de iarna, fara ca traficul rutier și pietonal sa fie afectat, iar activitatea de deszăpezire si de combatere a poleiului continuă în functie de avertizările meteorologice.

Sursa foto: Facebook/ Polaris M Holding

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii