Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O călătorie spirituală inedită Cristina Tamaș își lansează astăzi cel mai recent roman

ro

25 Jun, 2021 00:00 3706 Marime text

Astăzi, începând cu ora 14, suntem invitați la un eveniment editorial de excepție.
 
Scriitoarea constănțeană Cristina Tamaș ne face părtași la o  călătorie spirituală inedită, de la Sulmona la Tomis, desfăşurată sub spiritul tutelar al lui Publius Ovidius Naso...  „acel Ovidiu care traversând două milenii de istorie pare a spune cu o dezarmantă sinceritate. Eu sunt Poezia. Eu sunt Iubirea. Eu sunt aici pentru totdeauna...
 
Este vorba de un roman postmodern, apărut de curând la Editura Eikon, care poate fi citit şi interpretat în mai multe chei, un triptic care uneşte în mod simbolic trei spirite şi le defineşte prin trăsături dar şi trăiri comune, printr-o serie de coincidenţe mai mult sau mai puţin stranii.

Personajele reale, prealuate din istoria recentă a mediului academic tomitan, populează o carte despre noi începuturi, dar şi despre exil şi izolare, despre depărtarea în timp, care se acoperă uneori de traversarea unui spaţiu atât de pitoresc şi atât de plin de conţinuturi.
 
Evenimentul editorial va avea loc la Centrul „Jean Constantin” și se anunță o sărbătoare a artelor, unde sunt invitați scriitori, critici, artiști.
 

Citește și:

#citeșteDobrogea: Cristina Tamaș, la ceas aniversar. „Sunt sigură că aș face aceleași alegeri”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii