Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurel Papari va lansa o carte la gala premiilor AOSR

ro

11 Mar, 2010 04:38 3705 Marime text
aurel_papari_03.jpgAstăzi, Academia Oamenilor de Ştiinţă din România organizează gala de decernare a premiilor AOSR.

Cu această ocazie, Aurel Papari, rectorul Universităţii Andrei Şaguna din Constanţa va lansa cartea „Tratat de psihiatrie", coordonată în colaborare cu Vasile Chiriţă. Festivitatea va mai găzdui şi lansarea lucrărilor „Scurtă istorie a Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România 1935 - 2009" de Ioan Scurtu, Ştefan Iancu, „Evoluţia prin asociere şi edificarea organismelor" de Gheorghe Mustaţă şi „Criza economică din România anului 2009" de Dyonisius Fota şi Marius Băcescu. Festivitatea se va desfăşura la sediul AOSR din Capitală, de la ora 12.00.

 

 

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasile Zarnescu 29 Sep, 2010 12:31 Pentru compelarea cunoasterii si retrospectiva,cititi si serialul ajuns la patru episoade: „De cine-i este frica presedintelui AOSR”, „Cine conduce AOSR: o agramata sau un papa-lapte?!”, „Imaginea slutita a AOSR in mass media” si „AOSR o gaura neagra in buget”. Daţi căutare pe Google titlurile lor între ghilimele şi fără diacritice, aşa cum sunt scrise aici titlurile articolelor şi le găsiţi. Vă recomand lectura lor de pe primul link, de pe Altermedia, căci acolo sunt incluse toate documentele şi ilustraţiile anexate textelor. Acestea sunt, în ordinea apariţiei lor: 1. „De cine-i este frica presedintelui AOSR” http://ro.altermedia.info/coruptie/de-cine-i-este-frica-presedintelui-aosr_18863.html; 2. „Cine conduce AOSR: o agramata sau un papa-lapte?!” http://ro.altermedia.info/coruptie/cine-conduce-aosr-o-agramata-sau-un-papa-lapte_19024.html; 3. „Imaginea slutita a AOSR in mass media” http://ro.altermedia.info/politica/imaginea-aosr-slutita-in-mass-media_19230.html; 4. „AOSR o gaura neagra in buget” http://ro.altermedia.info/politica/aosr-o-gaura-neagra-in-buget_19612.html Mai urmează încă două-trei articole. Dacă nu credeţi că v-aţi pierdut timpul cu lectura lor, recomandaţi-le şi altora, cu propunerea de a le republica, precizîndu-se, fireşte, link-ul de pe care au fost luate. Cu mulţumiri.
  • Gabi 23 May, 2010 18:27 omul e nebun si a innebunit-o si pe Andra aia Seceleanu amanta lui..dar nu de placere din pacate ,cred ca e frustrata altfel nu-mi explic comportamentul ei vis a vis de studenti.Mai multa politete si respect pentru studentii care va dau banii nu v-ar strica asta ca sa fiti si voi respectati...
  • vasile 11 Mar, 2010 21:25 cine i-o fi scris-o?
  • dani 11 Mar, 2010 10:51 trebuie sa te duci la balamuc tataie .. nu sa scrii carti .