Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Școala Gimnazială Mihail Sadoveanu Medgidia, contracte de aproximativ 200.000 de lei încheiate cu Edus Platform (DOCUMENTE)

ro

20 Mar, 2024 17:00 1091 Marime text
Foto: Pexels
  • Conform termene.ro, Edus Platform SRL are sediul în București, sectorul 6, a fost fondată în anul 2019 și obiectul de activitate este „activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”
 
Școala Gimnazială Mihail Sadoveanu Medgidia, județul Constanța, a atribuit două contracte, ambele prin cumpărare directă, firmei Edus Platform.
 
Primul contract
 
Autoritatea contractantă a cumpărat pachet digitalizare PNRAS – Oferta nr. 300 din data de 15 martie 2024.
 
Acesta include:
  • 1 buc. Display Interactiv 85" 4K
  • 1 buc. Suport fix tabla interactiva
  • 25 buc. Laptop Elevi
  • 1buc. Laptop Profesor
  • 1 buc. Multifuncțională color A3
  • 26 buc. Mouse
  • 2buc. Set 8 Ochelari VR
  • 1buc. Licenta Ochelari VR
  • 1 buc.Licenta Office
  • 1buc. Sistem sunet
 
Suma achitată de Școala Gimnazială Mihail Sadoveanu Medgidia este de 166.158,41 de lei.
 
Atribuirea a fost publicată în SEAP pe 19 martie 2024.
 
Al doilea contract
 
Școala Gimnazială Mihail Sadoveanu Medgidia a cumpărat platformă educațională pentru managementul școlarității EDUS Pltaform – pachet complet, în valoare de 19.800 de lei.
 
Mai jos prezentăm detaliile achiziției:
 
Servicii de asigurare acces, asistenta tehnică si mentenanţă Modul Digital Educaţional (Modul/Modulul) din cadrul platformei informatice Edus.ro, conform functionalităţilor:
I.CONFIGURARE UNITATE DE INVATAMANT:
· Creare conturi utilizatori: cadre didactice, personal administativ scoalar, elevi si parinti
· Configurare orar scolar si evenimente scolare
· Configurare materii
II. SUPORT ADMINISTRATIV:
· Rapoarte de activitate cadre didactice
· Rapoarte de prezenta/Condica de prezenta cadre didactice
· Consilii profesorale tip „conferinte live”
· Sedinte cu parintii tip “conferinte live”
III. LECȚII ONLINE:
• orele ținute în mod normal în clasă sunt accesibile online prin platforma Edus.ro, in modul conferinta/live prin intermediul integrarii cu Big Blue Button si Zoom*, avand si posibilitatea de a partaja ecranul si a lucra pe grupe/echipe.
* Pe parcursul contractului Prestatorul va putea modifica unilateral oricand platformele terte integrate prin intermediul carora se va realiza functia de conferinta/live
IV. LIBRARIA MEA
• Orele vor putea fi realizate si prin intermediul unor materiale/lectii digitale (format doc., xls., pdf., jpeg, video, audio, etc.) incarcate de cadrele didactice la sectiunea “materiale didactice/libraria mea” si transmise elevilor spre a fi parcurse.
• “Libraria mea” functioneaza drept un spatiu de stocare pentru utilizatorul de tip profesor, cu posibilitatea de a partaja cu alti utilizatori de tip elev sau profesor, documente de interes.
 
Despre Edus Platform
 
Conform termene.ro, Edus Platform SRL are sediul în București, sectorul 6, a fost fondată în anul 2019 și obiectul de activitate este „activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”.
 
Edus Platform SRL a avut o cifră de afaceri egală cu 1.865.230 de lei, un profit de 763.307 lei și patru angajați în 2022.
 
Conform termene.ro, firma este controlată de Alexandru Doru Șelaru, Eduard Claudiu Luca, Costina – Nicoleta Papari și Dragoș Lucian Dinu.
 
Administratorul este Alexandru Doru Șelaru.
 
Conform licitatiapublica.ro, firma are încheiate în totată țara 742 de achiziții directe. În Constanța, ea a obținut 26 de astfel de contracte, primul fiind din 14 octombrie 2020.
 
Toate achizițiile directe ale Edus Platform pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța O firmă de apartament din București va furniza echipamente informatice Școlii Gimnaziale nr. 1 Mangalia (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii