Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, prezent la reuniunea miniștrilor afacerilor externe ai statelor membre NATO

ro

01 Apr, 2020 21:15 984 Marime text
Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu va participa joi, 2 aprilie 2020, la reuniunea miniștrilor afacerilor externe din statele membre NATO, care se va desfășura în regim de video-conferință.

Având în vedere situaţia la nivel internaţional, cu prilejul reuniunii ministeriale va avea loc o discuţie cu privire la gestionarea efectelor pandemiei de COVID-19, inclusiv a implicaţiilor asupra activităţilor NATO.

Agenda reuniunii va include, de asemenea, discuții privind ameninţările provenind din vecinătatea sudică, procesul de reflecție strategică privind consolidarea dimensiunii politice a NATO, precum și evoluţiile de securitate în spaţiul euro-atlantic.

Reuniunea va avea o semnificaţie politică specială şi din perspectiva faptului că va fi prima la care Republica Macedonia de Nord va participa formal ca stat aliat, numărul statelor membre NATO ajungând astfel la 30. 

Sursa foto: MAE

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii