Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu ATI Covid Constanța Încă un pacient a decedat! Avea 40 de ani și era fără comorbidități!

ro

06 Oct, 2021 10:57 4112 Marime text


Doliul continuă la Constanța, în urma incendiului ce a cuprins acum cinci zile Secția de Terapie Intensivă Covid a Spitalului Clinic de BOli Infecțioase, spital suport Covid!

În această dimineață, un alt pacient care fusese internat în secția ce a fost mistuită de flăcări a decedat, la Spitalul Clinic Județean Constanța.

Oficialii SCJU au declarat, pentru ZIUA de Constanța, că bărbatul nu fusese afectat de incendiu, însă avea o formă severă de COVID-19.


„Din păcate, un alt pacient dintre cei transferați de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a decedat, în această dimineață. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, care nu avefa alte comorbidități. Era conștient, stabil, însă avea o formă severă de Covid-19, cu o evoluție imprevizibilă. Afectarea pulmonară era severă și, din nefericire, în cursul nopții trecute, starea sa s-a agravat. Pacientul a decedat în această dimineață“, a declarat pentru ZIUA de Constanța Crina Kibedi, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța.


De asemenea, aceasta a făcut precizarea că toți pacienții care se aflau internați în Secția Terapie Intensivă suferă de forme severe de Covid-19.

Cu acest nou deces, bilanțul victimelor care se aflau internate în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța la momentul izbucniri incendiului a ajuns la zece.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii