Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesul dr. Halichidis a fost amânat!

ro

10 Nov, 2022 14:38 1535 Marime text


Procesul deschis de dr. Stela Halichidis, fostul manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, după demiterea sa în urma incendiului din 1 octombrie 2021 s-a amânat pentru anul viitor!

Judecătorii Secției de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța au fost nevoiți să amâne judecarea dosarului pentru lipsa de apărare.

În aceste condiții, noua înfățișare a fost fixată pentru luna ianuarie 2023.

Așa cum arătam în edițiile anterioare, dr. Stela Halichidis a fost demisă din funcția de manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța în urma incendiului izbucnit pe 1 octombrie 2021 la Secția de Terapiei Intensivă a spitalului, unde se aflau internați zece pacienți diagnosticați cu Covid-19.
 
Șapte din cei zece pacienți au murit în timpul incendiului, fiind vorba despre șapte femei, iar ceilalți trei pacienți au murit în zilele imediat următoare.
 
La scurt timp după izbucnirea incendiului, dr. Stela Halichidis a fost demisă din funcția de manager, primarul Constanței, Vergil Chițac, semnând dispoziția privind încetarea contractului de management.
 
În luna următoare demiterii, dr. Stela Halichidis a deschis la Tribunalul Constanța dosarul în care a cerut anularea dispoziției prin care i s-a încetat contractul de management.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii