Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alți trei polițiști de penitenciare, confirmați pozitiv cu COVID-19

ro

27 Apr, 2020 15:05 1433 Marime text

În urma testelor efectuate, la nivel extins, în rândul angajaților Penitenciarului București-Jilava, alți trei polițiști de penitenciare care își exercitau atribuțiile de serviciu în sectorul administrativ au fost confirmați pozitiv COVID-19.

Aceștia fac parte din grupul contacților atribuiți cazurilor anterior confirmate.

Reamintim că primele rezultate ale testelor efectuate în rândul persoanelor private de libertate au fost negative. Procesul de testare continuă.

Precizăm că, până la acest moment, cu excepția celor șase cazuri de angajați confirmați COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul București-Jilava.

Administraţia locului de deținere aplică îndrumările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov. Totodată, se continuă implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor deţinuţilor şi triajul epidemiologic al angajaţilor, la intrarea şi ieşirea din serviciu, conform planificărilor.

În prezent, activitatea penitenciarului se desfășoară în condiții normale, fără disfuncționalități, atât din punct de vedere administrativ, cât și operativ, a transmis un comunicat de presă din partea Administrației Naționale a Penitenciarelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii