Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Păţania unei femei. Cine a salvat-o de o haită de câini în zona Kaufland - Aurel Vlaicu Constanţa. Despre serviciul de ecarisaj

ro

02 Apr, 2019 00:00 6697 Marime text
patania unei femei cine a salvat o de o haita de caini in zona kaufland aurel vlaicu constanta despre
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sergiu Munteanu 20 May, 2019 00:06 În Londra de exemplu nu sunt câini vagabonzi. Şi nu te doare capul, nu calci în rahaţi de câine. Înm costanţa ar trebui prinşi absolut toţi câinii din judeţ şi donaţi iubitorilor de câini, căci ei latră mai mult ca câinii. Şi cei ce nu vor fi adoptaţi să fie sacrificaţi cu mare remuşcare, se poate face şi o slujbă la biserică pentru asta. Iar acum să vedem, acei ce sunt împotrivă sunt de fapt iubitori de câini sau duşmani ai societăţii.
  • Onofrei Maria 17 Apr, 2019 10:02 minciuni , minciuni. Aceste suflete sunt omorate fara nici un fel de remuscare!
  • fara nume 17 Apr, 2019 09:53 Asa stiti sa blamati , sa scrieti articole despre cat de rai sunt cainii, dar intreb ?S-a facut ceva pana acum, desi primaria primeste banii pentru aceste suflete prin interpusii lor care au nu stiu ce afaceri .Rusine sa va fie !
  • gogu 02 Apr, 2019 11:05 Mereu aceleași bălării de articole! Chiar nu v-ați plictisit? Voi nu vedeți ridicolul din articolele voastre? Pentru ce pledați de fapt? Pentru prinderea și uciderea unor câini? De ce nu blamați niciodată primăria care n-a plătit un leu pentru sterilizări?
  • PETRICA TUTUIANU 02 Apr, 2019 09:38 Domnule primar Făgădau,ne-am cam săturat de promisiunile(MINCIUNILE)cu iz electoral.Veniți la Kaufland2 să vedeți acești câini,sau este greu sa coborâți din birou pentru asemenea nimicuri???
  • Lili 02 Apr, 2019 08:10 Cateii “sunt in nunta”(perioada de împerechere)dacă primaria era de acord sa vina anul trecut un ong din București sa stea aici cam 1 luna de zile și sa castreze tot ce prindeau ,problema asta nu o mai aveam acum;dar primaria nu a dat nici un răspuns ,adică nu le-a păsat...lor nu le ieșea nimic din asta!