Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:50 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. USR îi cere primarului Chițac anularea urgentă a contractului de un million de euro pentru beculețele de sărbători!

ro

15 Nov, 2021 00:00 1972 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit recent contractul de închiriere și inclusiv montarea-demontarea unor instalații de iluminat festiv, pe perioada sărbătorilor de iarnă în valoare totală de 4.995.676.15 lei fără TVA
  • Câștigatorul contractului este SC RC Energo Install SRL din Buzău
  • USR Constanța solicită anularea urgentă a procedurii acestei achiziții halucinante în condițiile în care primăria a primit 4 milioane de euro ajutor pentru căldură de la bugetul de stat iar Chițac cere bani de la constănțeni pentru întreținerea spațiilor verzi
 

 
Primăria Constanța a atribuit recent contractul de închiriere și inclusiv montarea-demontarea unor instalații de iluminat festiv, pe perioada sărbătorilor de iarnă în valoare totală de 4.995.676.15 lei fără TVA.

Câștigatorul contractului este SC RC Energo Install SRL din Buzău care potrivit www.confidas.ro, a încheiat  la nivel national, 197 contracte de achiziții publice in valoare totală de 11.376.264,34 lei.  


RC Energo Install  a fost înființată în 2005 și are ca unic asociat firma pe acțiuni Romcarbon. Administratori sunt Eugen Florin Duca și Ioana Viorica Zăinescu.

Contractul de închiriere și inclusiv montarea-demontarea unor instalații de iluminat festiv, pe perioada sărbătorilor de iarnă pe trei loturi de aproape un milion de euro nu este pe placul USR Constanța. Ei solicită anularea urgentă a procedurii acestei achiziții halucinante.
 
„1 milion de euro cheltuie primarul Chițac anul acesta pentru beculețe de sărbători! Din pix. Pentru că poate. USR solicită anularea urgentă a procedurii acestei achiziții halucinante.
 
Această cheltuială este complet imorală. În condițiile în care spitalele sunt dotate precar. Ținând cont că primăria a primit 4 milioane de euro ajutor pentru căldură de la bugetul de stat. Iar până ieri primarul cerea bani de la constănțeni pentru întreținerea spațiilor verzi.

Tichia de mărgăritar a primarului Chițac devine nu doar imorală, ci complet iresponsabilă”, susțin reprezentanții USR Constanța.
 
AICI se vor cheltui banii dumneavoastră!

 
- LOT I Iluminat festiv al străzilor din municipiul Constanța se va realiza pe soseaua Mangaliei, bulevardul 1 Mai, bulevardul 1 Decembrie, bulevardul Alexandru Lapusneanu, bulevardul I.C.Bratianu, strada Dezrobirii, strada Soveja, bulevardul Tomis, bulevardul Ferdinand, bulevardul Mamaia, strada Termele Romane, cu intersectiile și sensurile giratorii aferente, precum și intrările în oraș;

- LOT II Iluminat festiv municipiul Constanța 2021-2022 - Iluminat festiv în zona Peninsulară Piața Ovidiu Constanța;

- LOT III Iluminat festiv municipiul Constanța în Parcuri inclusiv Parcul Tăbăcăriei, zona Țara Piticilor din municipiul Constanța (Orășelul Copiilor).

 

PRECIZĂRI:
        
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Cât ne costă iluminatul festiv în municipiul Constanța anul acesta? Banii ajung în conturile unei companii din Buzău (documente)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii