Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a plantat flori perene în scuarurile și fâșiile stradale din oraș

ro

19 Jun, 2020 20:03 2367 Marime text


Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Gestionare Spații Verzi, a continuat săptămâna aceasta acțiunile de plantare flori perene în scuarurile și fâșiile stradale din oraș.

Cerceluși, crini japonezi de toamnă, yucca și lavandă sunt florile care înfrumusețează spațiile verzi din Constanța. Mai exact, peste 300 de flori au fost plantate în zona parcului de distracții Aquamagic, pe bulevardul Tomis între Boema și Tomis III, în parcul de la Far, pe scuarul de pe bulevardul 1 Mai, în parcul Poarta 6, în fața Muzeului Ion Jalea, în scuarurile de la Poarta 1 și pe Faleza Cazino.

În unele dintre spațiile enumerate angajații Serviciului au fost nevoiți să înlocuiască florile plantate anterior, dar care au fost furate. De aceea, vă rugăm, în cazul în care constatați acte de vandalism sau de sustragere a arborilor, arbuștilor și a florilor de pe teren vă rugăm să anunțați acest lucru la numerele de telefon: 0241.55.00.55 - Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484.205 sau 0799.606142 ( WhatsApp) Direcția Generală Poliția Locală.

Totodată, Serviciul Gestionare Spații Verzi continuă acțiunile de întreținere a spațiilor verzi. A fost cosită iarba, a fost tuns gardul viu, au fost tăiați lăstarii copacilor acolo unde a fost cazul și au fost îngrijire florile de pe b-dul Tomis, b-dul Alexandru Lăpușneanu, b-dul 1 Mai, în parcul din Poarta 6, în zona peninsulară, pe b-dul Mamaia, în parcul de la Casa de Cultură și în cartierul Tomis 1.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii