Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Petiție pentru amenajarea unui sens giratoriu la intersecția B-dul Lăpușneanu – str. Suceava

ro

23 May, 2023 00:00 1907 Marime text
  • După ultimele reconfigurări ale bulevardului Alexandru Lăpușneanu precum și cele din zona fostului sens giratoriu de la Dobrogea, constănțenii care locuiesc în cartierul Tomis Nord nu mai au nici un loc de întoarcere pentru autoturisme decât în Mamaia
  • Pentru fluidizare traficului în zonă, constanțenii suferă și sunt obligați să parcurgă distanțe inadmisibil de lungi pentru a ajunge acasă
  • Reprezentanții filialei Forța Dreptei Constanța au discutat cu locuitorii din cartierul Tomis Nord și în numele acestora au lansat o petiție prin care solicită Primăriei amenajarea unui sens giratoriu la intersecția străzii Suceava cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, care să permită constănțenilor să întoarcă sau să ajungă mai repede la locuințele lor
 

 
După ultimele reconfigurări ale bulevardului Alexandru Lăpușneanu precum și cele din zona fostului sens giratoriu de la Dobrogea, constănțenii care locuiesc în cartierul Tomis Nord nu mai au nici un loc de întoarcere pentru autoturisme decât în Mamaia.

Pentru fluidizare traficului în zonă, constanțenii suferă și sunt obligați să parcurgă distanțe inadmisibil de lungi pentru a ajunge acasă.

Astfel, dacă ies din parcarea CityPark sau efectuează viraj dreapta de pe str. Soveja, pe Lăpușneanu către Dobrogea, constănțenii sunt obligați să meargă 2.5 km până la primul sens giratoriu din stațiunea Mamaia.

Reprezentanții filialei Forța Dreptei Constanța au discutat cu locuitorii din cartierul Tomis Nord și în numele acestora au lansat o petiție prin care solicită Primăriei amenajarea unui sens giratoriu la intersecția străzii Suceava cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, care să permită constănțenilor să întoarcă sau să ajungă mai repede la locuințele lor.

Forta Dreptei Constanța a început strângerea de semnături în cartierul Tomis Nord pentru a sprijini comunitatea în acest demers.

Petiția poate fi semnată aici: https://campaniamea.declic.ro/petitions/salvati-traficul-constantei?source=messenger-share-button&utm_source=messenger&share=8b832a39-acb5-4b3a-895a-b7ea4c8d95fe&fbclid=IwAR0yPrtP0SU86jJp6Lytwec2ke_L3Vl77MgP95xYnUjPfajiGbRVsgJ2N1U.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii