Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat! Pericol în trafic. „Microbuzul companiei GMS scotea fum,mult fum"!

ro

26 Nov, 2022 00:00 6380 Marime text
  • O constănțeancă a sesizat faptul că microbuzul cu care trebuia să ajungă la muncă a fost la un pas de a luat foc
  • Mașina care aparține companiei Grup Media Sud face curse pe relația Constanța-Năvodari
  • La coborârea din mașină, femeia mai spune că a observat că avea pană la o roată și că defapt microbuzul avea roți diferite
  • Menționăm că în luna septembrie au fost semnate de către Consiliul Județean Constanța, noile contracte de delegare de gestiune a serviciului de transport public judeţean de persoane, prin curse regulate, în judeţul Constanţa
  • Câștigătorii contractului pentru lotul 7 pe ruta Constanța - Năvodari sunt : JTA Trans Group SRL, în calitate de lider al asocierii JTA Trans Group SRL – Grup Media Sud Călători SA
  • În ziua semnării noilor contracte, președintele CJC, Mihai Lupu a spus că în cadrul licitației pentru atribuirea transportului județean, s-a avut în vedere printre altele, deținerea de către transportatori de autoturisme proprii și în stare foarte bună de funcționare
 

 
Zilele trecute o constănțeancă a sesizat faptul că microbuzul cu care trebuia să ajungă la muncă a fost la un pas de a luat foc.

Mașina care aparține companiei Grup Media Sud face curse pe relația Constanța-Năvodari.

„Azi în jur de ora 8.45 mergeam către muncă cu un microbuz al GMS, când de o dată s-a simțit un miros urât, iar șoferul susținea că e de la o sticlă de benzină pe care o are în mașină.

De fapt mașina începuse să scoata fum,mult fum.La insistențele călătorilor i s-a spus să oprească și să coborăm că luam foc.

La coborârea din mașină, am observat că avea pană la o roată și că defapt microbuzul avea roți diferite.

Asta se întâmpla pe ruta Constanța-Năvodari în anul 2022.

Călătorul trebuie să suporte aceste mașini defecte pentru că autoritățile nu pot asigura un transport decent, cu toate că fiecare călătorie costă 10 lei", ne-a transmis cititoarea.

Menționăm că în luna septembrie au fost semnate de către Consiliul Județean Constanța, noile contracte de delegare de gestiune a serviciului de transport public judeţean de persoane, prin curse regulate, în judeţul Constanţa.

Câștigătorii contractului pentru lotul 7 pe ruta Constanța - Năvodari sunt : JTA Trans Group SRL, în calitate de lider al asocierii JTA Trans Group SRL – Grup Media Sud Călători SA.

Grupa nr. 7, formata din 5 trasee ce tranzitează localităţile Năvodari, Corbu, Vadu, Săcele, Cogealac şi Mihai Viteazu.

În ziua semnării noilor contracte, președintele CJC, Mihai Lupu a spus că în cadrul licitației pentru atribuirea transportului județean, s-a avut în vedere printre altele, deținerea de către transportatori de autoturisme proprii și în stare foarte bună de funcționare.

Sesizarea cititoarei a ajuns și în atenția Consiliului Județean care a solicitat un punct de vederea societății GMS în legătură cu cele menționate în reclamație.

Iată răspunsul transmis de reprezentanții Grup Media Sud celor de la Direcția Generală Administrarea Domeniului Public și Privat - Autoritatea Județeană de Transport din cadrul CJC :

„Am avut o problemă pe data de 14 noiembrie, când s-a stricat ambreiajul la o mașină și am trimis alt microbuz să ia călătorii pentru că mașina a rămas în drum. Acesta a fost singurul moment în care a mirosit puțin a încins de la ambreaj și ar fi putut călătorii să creadă că miroase a ars".
 
Potrivit www.confidas.ro, Aness Black SA și KRMY World sunt acționari în Grup Media Sud Călători iar administrator al societății este Ștefan-Ilie Pleșca.

Firma a fost înfiinţată în 2015 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris este de 98.070 de lei, integral vărsat.
 
foto cu rol ilustrativ
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
JTA Trans Group SRL – Grup Media Sud Călători SA vor semna contractul de delegare transport județean pentru ruta Constanța- Năvodari (DOCUMENTE)

Grup Media Sud Construct SRL ar putea intra în faliment!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii