Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:24 20 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat! „Orașul este exact cum era în pandemie. Străzi pustii, praf, mizerie, miros de urină”

ro

29 Jun, 2022 00:00 1499 Marime text
  • Este părerea unuia dintre medicii cu credibilitate nu doar din punct de vedere profesional dar și societal care vorbește cu amărăciune despre Constanța anului 2022
 

Unul dintre medicii cu credibilitate nu doar din punct de vedere profesional dar și societal, vorbește cu amărăciune despre Constanța anului 2022.
Iată ce spune dr. Florian Stoian despre neputința administrației locale.

„E ora 21.00, centrul orașului. Constanța este exact cum era în pandemie. Străzi pustii, praf, mizerie, miros de urină.

De o săptămână cioburi de farfurie zac în fața unei agenții ce vinde bilete de avion. Cutii de bere goale, chiștoace de țigări, trotuare vălurite. Unde era odată Fondul plastic vitrina e spartă cu piatra, cioburile stau pe trotuar, plus cabluri.

Terasele sunt aproape goale în orașul turistic Constanța.

Minciuna ne învăluie pretutindeni, ne face prizonieri zi și noapte.

Falimentul administrației actuale este prezent la fiecare pas.

Dar dincolo de lipsa de respect la adresa propriilor cetățeni, de toate minciunile propagate că „vom face și vom drege ", rămâne eterna întrebare: „Nu vă e rușine să vă uitați în ochii locuitorilor?"
În democrație există două lucruri mari și late: demisia și demiterea.

În continuare nu pot să cred că acest oraș nu poate da un lider cu o echipă care să impună respect, să pună ordine în oraș și să aducă zâmbete pe fețele oamenilor!”, susține medicul într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socialializare.

De altfel nu este pentru prima dată când medicul Stoian ia atitudine și critică măsurile luate de administrația condusă de Vergil Chițac. A făcut-o în câteva rânduri inclusiv din postura de invitat la ZIUA Live, vezi secțiunea „citește și”.

Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

ZIUA LIVE. Măsuri nepopulare luate în 2021 de Vergil Chițac - „Nu există voință din partea administrației pentru redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase”! (VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii